Můj kávový relax s MARK(em)

Krásný den,

miluji peelingy! Na obličej, na tělo nebo na rty😊. A kdo ne? Nádherně nás zbaví odumřelých kožních buněk a provoní pokožku. Bohužel, mám citlivější pleť, takže ne každý peeling mi sedne. 

Všichni z mého okolí pěli chválu na ,,slavný" MARK - kávový peeling. V duchu jsem si říkala, co je na tom tak zázračného, že jsou z toho všichni doslova nadšení. Tak jsem se rozhodla, že ho musím zkusit a vybrala si kokosový a čokoládový. Peeling a i všechny ostatní produkty od MARK(a) jsou přírodní, bez konzervantů a barviv. A to se mi libí!😊



Když jsem kokosový peeling po obdržení otevřela, uhodila mě do nosu nádherná vůně kávy s kokosem, která byla táááák božská! Jak kávu nepiji, tak bych celý peeling nejradši ten moment snědla😋. 

Takže šup šup, napustit vanu a šlo se poprvé na věc! Peeling jsem aplikovala nejen na celé tělo, ale i na tvář a rty. Trošku jsem se bála, co to udělá s mým obličejem, protože jak jsem už jednou zmínila, mám citlivou pokožku. Peeling jsem si poprvé v životě opravdu užívala a provoněla jím celou koupelnu. Když jsem opláchla peeling a vylezla z vany, překvapilo mě, že moje kůže byla nejen nádherně hebká a zbavená odumřelých buněk, ale také velmi dobře hydratovaná. Nebyla vůbec vysušená, takže nebylo potřeba nanášet žádný krém, jako to dělám u jiných peelingů. I moje pleť nebyla podrážděná a byla krásně heboučká. Nanesla jsem na ní ale okurkový olej od Renovality tak, jak jsem zvyklá. Když jsem sešla po celé proceduře dolů, manžel prohlásil, že cítí pěknou vůni kávy. Což v překladu znamenalo, že pěkně voním 😃. 


Kdybych to měla shrnout, tak peeling nádherně voní a provoní celou pokožku, zbaví ji odumřelých buněk,  kůže je pak hydratovaná a hebká. Navozuje pocit relaxace, uvolnění a pokaždé se pak cítím jako ,,nový člověk" plný síly a energie. Takový můj wellness😊. A dalším plusem je to, že nedráždí moji pokožku, která je jindy citlivá. Jo a málem bych zapomněla, je přírodní!

Čokoládový peeling se teprve chystám vyzkoušet, až vypotřebuji kokosový a moc dobře už teď vím, že to bude stejná lahoda jako kokosový.
A nenechte se zmást, tento peeling mohou používat i muži a dokonce na stránkách MARK(a) mají peeling pro muže. Já osobně mám v plánu ho pořídit pro manžela, pro sebe pak set pro heboučké rty a obličejový MARK scrub s Tea Tree olejíčkem.



Musím říct, že od doby, co používám MARK(a), tak si pobyt ve vaně opravdu užívám. Je to pro mě příjemný a voňavý relax, po kterém se cítím jako znovuzrozená. A takový občasný relax si zasloužíme všichni, no ne?😊

A jaká je Vaše zkušenost? Máte nebo plánujete koupit?😊

10 komentářů

  1. Protože miluji kávu tak bych si užívala nejen tu skvělou péči, ale i vůni ♥ Musela být radost peeling testovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :-) Je to takový můj Wellness a určitě ti ten peeling Janičko doporučuji všemi deseti! :-)

      Vymazat
  2. O značce Mark jsem slyšela na tyto produkty jsem četla už několik recenzí a samá chvála. Miluji kávu i tu její božskou vůni, takže mě i peelingy lákají :) možná je někdy vyzkouším, není nad vlastní zkušenost :) Pro tělo to musí být lahoda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neli, určitě zkus a jsem si na sto procent jistá, že budeš stejně tak nadšená jako já! :-)

      Vymazat
  3. Já mám tento scrub na wishlistě pro tento rok a čím víc o něm čtu takovéto pochvalné články, tím víc ho potřebuju ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten musíš vyzkoušet, věřím, že budeš spokojená stejně jako já :-)

      Vymazat
  4. Je super, že byla pokožka i hydratovaná, určitě ho vyzkouším:D. Skvělá recenze!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se na info, jak ti bude sedět! A moc děkuji :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři