Beauty now s třpytivými glitry zn. OPV Beauty

Krásný den,

dostala jsem možnost otestovat od firmy Beauty now třpytivé glitry na oči zn. OPV Beauty. Do poslední chvíle jsem nevěděla, co mě v balíčku bude čekat a pak tam na mě vykoukla taková třpytivá nádhera. Já, straka, která miluje vše, co se třpytí❤. Dovedete si představit tu radost, že❤😍. Glitry na oči jsou výrazné, takže je určitě využijete spíše na příležitostné slavnosti nebo na plesy😊. Škoda, že plesová sezóna skončila, ale příští rok je určitě provětrám mnohem více❤. Ale teď už k samotným glitrům😊.


Obdržela jsem glitry ve dvou odstínech, ale odstínů najdete na stránkách Beauty now mnohem více.  Já je obdržela v odstínu fialové a stříbrné. Obě barvy miluji a dají se skvěle kombinovat❤. Samozřejmě stíny byly ještě v obalu, ale pro to, aby pořádně na fotce vynikly, jsem je z obalu vyndala😊.


Balení glitrů je sice menší, ale stačí nanést opravdu trošku a paráda je na světě. Takže podle mě vydrží docela dlouho😊. Jejich konzistence je taková máslovitější, ne suchá, což se mi na nich velmi líbí. 



Já jsem glitry nanášela pomocí štětce i prstů a obě aplikace mi vyhovovaly. Myslím, že takto to kombinovat je nejlepší varianta😊. Při nanášení doporučuji (já to tak ale dělám pokaždé), první nanést glitry (stíny) a poté teprve make up. Glitry nebo stíny většinou trošku práší, takže zbytek jsem pak normálně odstranila odličovačem a neponičila si tak make up😊. 

Glitry se nanášely opravdu lehounce, jejich konzistence byla příjemná a na očích držely jako přibité. Testovala jsem doma a to od rána do večera a opravdu - ta výdrž je božská. Ale co je ještě víc boží -  ta úžasná pigmentace!😊 To mě opravdu hodně příjemně překvapilo a vůbec se nedivím, že jsou tyto glitry tak oblíbené u amerických blogerek!



Glitry mi vydržely úplně v pohodě až do večera (v kombinaci se stíny) a musím říct, že můj strach z odlíčení byl úplně zbytečný. Svým odličovačem to bylo šup šup a glitry i se stíny byly v momentě dole😊. 

Pokud máte rádi extravagantnější líčení nebo se chystáte na nějakou extravagantnější akci, tak můžete vyzkoušet i kombinaci rtěnky s těmito glitry💛. Fantazii se meze nekladou.

Já se už moc těším, až tyto glitry pořádně provětrám na plesovou sezónu v kombinaci s černými, tmavě šedými nebo švestkovými stíny, protože to bude úplná bomba❤. A určitě Vás nikdo nepřehlédne😊.

Určitě mrkněte na stránky Beauty now, kde najdete spoustu skvělé kosmetiky. Já si dělám ještě zálusk na tekuté matné rtěnky, na které jsem slyšela samou chválu😊.

2 komentáře

Pravidelní čtenáři