L´Oreál Paris Men Expert od Elnino.cz

Krásný den😊,

tohle bude jiná recenze, než na kterou jste zvyklí, protože tentokrát testoval manžel a to pánskou kosmetiku od Elnino.cz😊. Přesněji řečeno pěnu na holení a pleťový krém určeny speciálně pro citlivou pleť.  A byl velmi mile překvapen, protože značku L´Oreál Paris zkoušel poprvé😊. 
Ještě bych chtěla dodat, že manžel má citlivou pokožku obličeje, ne vše mu sedí, pokud použije něco, co mu nesedí, kůže mu zčervená nebo mu z výrobku naskáčou pupínky😔.


L´Oreál Paris - Pěna na holení pro citlivou pleť


Tato pěna na holení je určena speciálně pro citlivou pleť. Obsahuje glycerin, který dovede pleť hydratovat. Manžel je s touto pěnou velmi spokojený, protože po oholení necítí žádný pocit pnutí, jeho pokožka není vysušená a podráždění je minimální😊. Za sebe musím říct, že moc hezky a příjemně voní😊. Jediné mínus je to, že hrozně rychle mizí😀😔. Pěnu na holení můžete zakoupit TADY.



L´Oreál Paris - Krém pro citlivou pleť


Tento zklidňující a hydratační pleťový krém je určen pro citlivou pokožku, takže pro manžela opět jako dělaný. Mezi úžasné vlastnosti tohoto pleťového krému patří to, že dovede hydratovat po celý den, zklidňuje ji a také chrání před vnějšími vlivy😊. Skvělým plusem tohoto krému je to, že neobsahuje barviva nebo alkohol. 

Manžel tento krém používá každý den ráno + po každém holení😊. Jeho pleť je po jeho nanesení nejen krásně střídmě voňavá, ale také hydratovaná a hebká na dotek, což můžu sama potvrdit😊. A hlavně mi přijde, že se mu i jeho stav pleti zlepšil oproti tomu než krém začal používat. Krém mu na pleti nedělá žádnou ,,neplechu" - nevysušuje pleť ani manželovi nijak nedráždí pokožku😊. Rychle se vstřebává a pokožka po něm nelepí ani není nepříjemně mastná😊. Manžel totiž nemá rád, když cítí, že na sobě ,,něco" má. A tento krém je lehoučký, takže mu na obličeji nijak nevadí😊. Krém můžete zakoupit TADY.



Manžel je s těmito dvěma produkty moc spokojený a nemůže si je vynachválit, protože má jinak citlivou pleť a ne vše mu sedí. Tahle kombinace v péči o pleť mu naprosto vyhovuje a momentálně je jeho jedničkou😊









2 komentáře

  1. pěny na holení pro muže jsem používala dříve na holení nohou, zarůstaly mi chloupky a po tomto přestaly, ikdyž musím říct, že gely byly lepší než pěny :)

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? :-) Tak to ho taky musím zkusit :-D Děkuji za tip!

      Vymazat

Pravidelní čtenáři