Dětský set Žížaláci od SodaStreamu

Krásný den,

blíží se Den dětí, tak pro Vás mám jeden tip na pěkný dáreček, kterým je Dětský set Žížaláci od SodaStreamu😊.


Tento set mě zaujal na první pohled a myslím, že je to velmi povedený nápad, který se bude líbit jak chlapečkům, tak holčičkám😊.

Set obsahuje dvě dětské láhve v modré a červené barvě. Je tedy vhodný jak pro chlapečky, tak pro holčičky😊. Objem láhví je 0,5l, takže se krásně vejdou do školní aktovky nebo batohu na nějaký výlet😊.
Uznejte sami, že ten motiv na láhvích je opravdu povedený, veselý, hravý a zároveň nenásilný nebo kýčovitý😊. Já totiž nesnáším kýče a když jsou věci barevné, musí to být uděláno vkusně a s citem, což se u setu Žížaláků povedlo na jedničku😊.

Kromě těchto dvou láhví je součástí setu také moc pěkně ilustrovaná kniha Žížaláci, která se bude líbit snad každému dítku😊.

A poslední součástí setu je balení plastelíny, která obsahuje 10 barev, takže myslím, že se děti pořádně vyřádí😊. A rodiče budou mít radost, až budou uklízet hihi😊. Ale to k tomu patří, co bychom pro ty naše děti neudělali😊.

Já ještě tak rok a půl počkám a pak se těším na to, až Románkovi set předám, protože ten musí udělat radost snad každému dítěti😊.

Navíc si myslím, že i cena tohoto setu je velmi příznivá😊. Určitě koupí tohoto setu nešlápnete vedle😊.

2 komentáře

Pravidelní čtenáři