Balíček LINTEO

Krásný den,

českou značku Linteo asi nemusím představovat, protože ji zná snad každý, ať už děti má nebo ne😊. Já na Románka pravidelně používám na cestování vlhčené ubrousky Linteo, se kterými jsem moc spokojená😊. A spoustu výrobků mám od této značky již vyzkoušeno a vždy jsem byla velmi spokojená. Proto, když mi od nich přišel balíček, moc jsem se na něj těšila, protože s touto značkou mám zkušenosti😊.


Balíček obsahoval více věcí a to nejen pro Románka, ale i pro mě😊. Ale dost už řečí a jdu Vám ukázat obsah mého balíčku😊.

Prvním testovaným výrobkem byla pěna do koupele😊.Románek miluje pěnu ve vodě asi jako každé dítě😊. A přestože mu ji nedávám do koupele každý den, ale jednou za čas, vždy se dívám na složení😊. Tato mě zaujala tím, že obsahuje certifikovaný extrakt z BIO měsíčku lékařského bohatý na vitamíny, právě proto má zlatavou barvu😊. Přírodní tenzidy z kokosového oleje zabraňují vysušení pokožky a hydratují ji. Dochází také ke zklidnění a uvolnění díky přírodní silici z mateřídoušky, rozmarýnu a levandule😊. Tento výrobek jsme si s Románkem oblíbili a navíc je šetrný nejen k pokožce, ale i k dětským očím😊.



vatových výrobků jsem obdržela na vyzkoušení tři výrobky😊. Vatové polštářky, které pro mě nejsou žádnou novinkou, protože si je kupuji pravidelně. Jsou vyrobeny ze 100 % bavlny a moji pokožku žádným způsobem nedráždí😊. Pokud máte raději vetší polštářky na odličování určitě Vám budou vyhovovat MAXI, které se nabízejí ve dvou provedeních  - Arganový olej a stříbro. Já jsem vyzkoušela ty se stříbrem, které mají působit na problematickou pokožku a napomáhají v boji s viry a bakteriemi😊. Naopak ty s Arganovým olejem jsou vhodné na ekzémy, akné a suchou pokožku😊.
vatové tyčinky v boxu snad ani nemusím představovat😊. Jsou vyrobeny ze 100 % bavlny a plastu a nechybí v žádné domácnosti😊.


vlhčených výrobků jsem jich obdržela hned několik😊. Vlhčené ubrousky vyživující mě velmi mile překvapily - použila jsem je s sebou na cestování, když jsme byli ve Vídni. Skvěle odlíčily moji pleť během pár vteřin. Navíc obsahují extrakt z heřmánku a Aloe Vera, takže pokožka je po odlíčení zklidněná a díky obsahu čistícího mléka i zjemněná😊.


Z menších balení ubrousků jsem obdržela DEO Sport jsou vlhčené ubrousky, které využívám, když chodím cvičit. Obsahují ionty stříbra a Panthenol a je to taková moje první záchrana, která osvěží a navodí pocit čisté pokožky😊. Dále intimní ubrousky, které nedráždí, poskytují pocit čistoty a svěžesti. Určitě využiji na cesty😊. A poslední z menších balení ubrousků byly dětské vlhčené, které používám pravidelně na cestování a mám je neustále při sobě v kabelce😊. Obsahují extrakt měsíčku lékařského, neobsahují alkohol, parabeny a PEG emulgátory, takže je snížené riziko alergií😊.


Z větších balení vlhčených ubrousků jsem obdržela dvě balení a to Baby Ultra Sensitive a  Baby Pure and Fresh. Jak jsem říkala, s ubrousky Linteo pro Románka mám zkušenosti, používám je na cestování a vyhovují nám😊. Baby Ultra Sensitive jsou určeny o péči pokožky v oblasti opruzenin a udržují přirozené pH pokožky. Neobsahují alkohol, parabeny, jsou bez parfemace a dovedou hydratovat pokožku děťátka😊.Ubrousky Pure and Fresh obsahují jemné mléko s výtažky z Aloe Vera. Neobsahují parabeny, alkohol a PEG emulgátory😊.


A co Vy? Máte zkušenost se značkou Linteo? Já tam mám svoje favority nejen pro své použití, ale i pro Románka a jsem moc spokojená😊.

2 komentáře

  1. Používám taky linteo vlhčené ubrousky na mimčo :)
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  2. Já momentálně od Linteo nic nepoužívám, ale občas domů kupuji klasiku a to vlhčené ubrousky, ty mají fakt skvělé!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři