Letní nezbytnosti od Astrid

Krásný den,

od Astrid mi přišel balíček k testování ve kterém mimo jiné byly následující produkty, které bych Vám chtěla představit a souvisí právě s Letní ochranou 😊. Tak už dost řečí a pojďme se pustit do toho😊.


ASTRID SUN Rodinné mléko ve spreji OF 30


Tohle opalovací mléko je vhodné pro celou rodinu, navíc obsahuje provitamín D a bisabolol a bylo tedy vyvinuto především pro ochranu té nejcitlivější pokožky😊. Je v něm i karotenoidový komplex, který zahrnuje mrkvový, brusinkový, rajčatový a buriti olej. Musím říct, že složení mléka je lehké, snadno se roztírá a vstřebává😊. Kromě vysoké ochrany - OF 30 je také voděodolné 😊. Líbí se mi, že nemusíte mít dva opalovací prostředky - pro Vás a pro dítě, ale máte to vše v jednom😊. Takže ideální na rodinné dovolené😊.


ASTRID SUN WET SKIN


Tento sprej na opalování s OF 30 se aplikuje nejen na suchou, ale i na mokrou pokožku, je tedy vhodný na sport, ale samozřejmě nemusí být jenom na sport😊. Já tento sprej začala využívat, když chodím ven běhat😊. Skvělé na něm je, že navíc obsahuje urychlovač opálení a karotenoidový komplex, který posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky  a chrání ji před předčasným stárnutím😊. Sprej poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření😊.


ASTRID SUN Dětský krém na opalování OF 50


Ochrana dětské pokožky by měla být dvojnásobná, tak na to prosím nezapomínejte💓. Tento krém poskytuje vysokou ochranu, disponuje OF 50. Je určen pro tu nejcitlivější dětskou pokožku nejen těla, ale také obličeje💙. Krém v sobě obsahuje provitamín D a β-glukan, které dovedou efektivně ochraňovat pokožku a udržují zároveň její hydrataci. Musím říct, že jeho textura je velmi jemná, dobře se roztírá a vstřebává. Tento dětský krém je voděodolný a neobsahuje žádnou parfemaci😊.


ASTRID SUN Hydratační mléko po opalování s beta-karotenem


Tohle hydratační mléko po opalování obsahuje beta-karoten, který dopomáhá k udržení opáleného vzhledu😊. Navíc je v hydratačním mléku obsažen zklidňující komplex, který dovede pokožku hydratovat až na 24 hodin a zároveň zklidnit opálenou nebo podrážděnou pokožku😊. Musím říct, že mléko příjemně voní, snadno se vstřebává, takže pokožka po něm není mastná a je hydratovaná😊


ASTRID REPELENT sprej pro děti


Za tento přípravek jsem moc ráda a určitě si ho s sebou vezmeme na dovolenou, protože dovede chránit děti nejen proti komárům, ale i klíšťatům😊. 



A co Vy? Nezapomínáte se chránit před slunečními paprsky?😊

2 komentáře

  1. Astrid to je stará dobrá klasika :) vždy nejméně jeden produkty na dovču od téhle značky bereme.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři