Pánská limitovaná kolekce od Manufaktury

Krásný den 💓,

dnes tady mám pro Vás recenzi a zároveň tip na Pánskou limitku od Manufaktury, kterou vyzkoušel můj manžel😊.

Na první moment určitě každého zaujme retro obal, který je opravdu úžasně stylový a k této limitce se hodí😊. V této limitované edici najdete sprchový gel a šampon 2v1, balzám po holení a toaletní vodu😊. Manžel si měl možnost vyzkoušet první dva zmíněné produkty😊. Celá limitovaná edice v sobě kloubí rostlinný komplex přírodních výtažků z bylin jako je šalvěj, kopřivy, arnika, třezalky, jalovec, ženšen a rozmarýn, který je obohacen o ovesný beta-glutan a chmel, čímž je tím nejideálnější péčí pro mužskou pokožku😊. Edice navíc příjemně voní po citrosově-dřevitých tónech😊.


Pánský sprchový gel a šampon 2v1


Z čeho prvního byl manžel nadšený je to, že je to produkt 2v1, tedy sprchový gel i šampón😊. Pro muže je totiž praktičtější, jak mi vysvětloval, mít jednu multifunkční lahvičku než jich mít milion jako my ženy😁.
Ingredience tohoto sprchového gelu a šamponu 2v1 jsou šalvěj, kopřiva, arnika, jalovec, ženšen, rozmarýn, chmel, panthenol, mandlový olej a ovesný beta-glutan😊.



Pokožka je po použití velmi dobře hydratovaná a vyčištěná. Při použití jako šampónu dochází ke stimulaci růstu vlasů, zabraňování jejich vypadávání, k omezení tvorbě lupů a navíc zvyšuje jejich lesk😊. 

A ta božská vůně! Jsme z ní nadšení nejen manžel, ale i já samotná a miluji, jak manžel po vykoupání voní a jak je příjemně provoněná celá koupelna😊. 

Manžel trpí po holení na podrážděnou pokožku, takže tento balzám byl pro jeho pokožku jako stvořený😊.
Tento balzám je totiž regenerační a zklidňující, navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou a také je doplněn o komplex bylinných výtažků.
Pokožka je po holení opravdu zklidněná, ošetřená, hydratovaná a desinfikovaná a to jak v případě mokrého holení, tak i suchého. Obsažená kyselina hyaluronová předchází tvorbě vrásek😊. Vůně je velmi příjemná, citrusovo-dřevitá doplněná o tóny máty, bergamotu, šalvěje a vetiveru😊.



Manžel je s oběma produkty opravdu spokojený, nádherně voní, pokožku mu nedráždí ani nevysušují, příjemně ji hydratují a provoní😊.

Tahle limitka se opravdu povedla a pokud budete chtít udělat Vašemu protějšku radost, tohle bude trefa do černého, která potěší každého muže😊.





2 komentáře

Pravidelní čtenáři