SodaStream Spirit One Touch

Krásný den💓,

v tomto článku bych Vám chtěla představit nový výrobník od SodaStreamu Spirit One Touch, který se od ostatních liší tím, že v sobě už má přednastavené tři režimy perlivosti😊. 
Můžete si tedy vybrat z jemné, střední nebo silné perlivosti vody díky elektronickému systému. Jenom stisknete jedno ze tří tlačítek a už čekáte, až to tento chytrý výrobník SodaStream udělá za Vás. 
No a dalším skvělým plusem výrobníku je to, že se láhev nešroubuje, pouze ji tam zacvaknete a je hotovo.




V sadě kromě výrobníku a potravinářského CO2 plynu najdete také láhev, kterou můžete opakovaně použít. Jen si nezapomeňte hlídat datum expirace (mnoho lidí to neví, ale každá láhev ho má).

U nás SodaStream pije celá rodina, dokonce i Románkovi dám sem tam napít, protože mu chutná domácí perlivá voda. 



SodaStream máme doma asi už rok a půl, hádám? 😊 A používáme ho pořád, v létě, v zimě, jen pro nás, pro návštěvu. Já nejčastěji domácí perlivou vodu piji samostatně nebo s kousky ovoce/zeleniny (převážně v létě), ale můžete ji pít i se sirupem nebo s vínem a udělat si tak vinný střik. 

Je super, že odpadává nošení těžkých láhví a také to vyjde levněji a je to mnohem více ohleduplnější k životnímu prostředí. 



Já jsem fakt z tohoto nového výrobníku od SodaStreamu nadšená - pokaždé, co si řeknu, wow, to vymysleli zase skvěle, to už nic jiného ani vymyslet příště nemůžou, tak vždy pak přijdou zase s nějakou novou peckou😊.

Co Vy, máte doma SodaStream?😊

5 komentářů

  1. Jéé, tenhle "přístroj" jsme doma měli také :-) to vždycky bylo ježdění na naplnění bomb :-D teď bych si ho asi nepořídila, ale věřím, že ho někdo, jako ty plně využije :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám a ani nepotřebuji protože moc bublinkové nápoje moc nemusím 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Tento malý pomocník ma láka už veľmi dlho, určite si ho s priateľom kúpime na Vianoce, pretože ušetrí nielen veľa ťahania sa s plastovými fľašami, ale aj našu prírodu. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Sodastream jsme měli hned jak to vyšlo a hodně jsme ho používali , ale když jsem kojila , tak jsem si odvykla na bublinky v pití a už se k tomu nevrátila :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám ale chcem si ho teraz niekedy kúpiť :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři