Mňami s Hami!

Krásný den,

firmu Hami nemusím nějak představovat. Mají pestrou škálu výrobků pro dětičky jako jsou kojenecká mléka, příkrmy, kašičky nebo sušenky a nápoje. S Románkem jsme od Klubu maminek obdrželi spoustu dobrůtek:
  • kojenecká mléka zn. Hami
  • kapsičky zn. Hami
  • příkrmy zn. Hami
  • kašičky zn. Hami
  • sušenky a nápoje zn. Hami





Kojenecká mléka zn. Hami

Kojenecké mléko
Kojenecké mléko od Hami je určeno od ukončeného 6. měsíce. Jedná se o první fermentované kojenecké mlíčko=recept na spokojené bříško. Mlíčko obsahuje prebiotickou vlákninu a potřebné živiny pro správný vývoj a růst děťátka. Románkovi tohle mlíčko moc chutnalo. První jsem se bála, aby ho po něm opravdu nebolelo bříško, protože Románek na bolení od malička trpěl a zažili jsme si s takovým trápením své😢. O to víc bylo moje překvapení, že žádné bolení se nekonalo a Románek byl stejně spokojený a hravý. A to je pro mě jako maminku to nejdůležitější!

Kojenecké mléko na dobrou noc
Na tohle kojenecké mléko na dobrou noc jsem byla opravdu zvědavá. Mlíčko je určeno od ukončeného 6. měsíce a obsahuje rýžové a kukuřičné vločky, železo, omega 3 mastné kyseliny pro správný vývoj mozku, vitamín D a vápník. Návod na přípravu je opravdu jednoduchý, převařenou vodu vlijete do lahvičky a přidáte odpovídající množství prášku. Poté 10 sekund protřepete a můžete podávat! 
Mám-li být upřímná, měla jsem z toho mlíčka na dobrou noc obrovský r-e-s-p-e-k-t! A to proto, že Románek je na bolení bříška opravdu háklivý. Bylo to ale úplně zbytečné. Nejen, že mu mlíčko moc chutnalo, ale bříško ho po něm vůbec nebolelo. Ani jediný náznak toho, že by měl nějaké bolení. Spinkal klidně , nevrtěl se a neplakal. To, že se mi v noci vzbudí Románek cca dvakrát za noc je u nás normální a není to ani tím, že by měl hlad ani tím, že by ho bolelo v tomto případě bříško, ale nemůže třeba po tmě najít dudlík nebo se chce na chviličku jen pochovat a zase dál spinká. 

Tyhle mlíčka bych určitě všem s klidným svědomím doporučila. Románek je na bříško hodně citlivý a ani jedno z mlíček mu nezpůsobilo problémy s bolením. Samozřejmě každé děťátko je jiné, ale Románkovi mlíčka žádné problémy nezpůsobují a moc mu chutnají!

Mléka Hami

Mléka od Hami, kašičky od Hami + sušenky Safari

Kapsičky zn. Hami

Hami mají obrovský výběr přesnídávek a ovocných kapsiček. Věděli jste, že ovoce do Hami přesnídávek projde více než 600 testy kvality? V přesnídávkách Hami naleznete bohatou nabídku ovoce, takže je z čeho vybírat. Jsem ráda, že tyto přesnídávky neobsahují přidaný cukr, jsou bez konzervantů a přidaných barviv. Veškeré ovoce z přesnídávek je sklizeno ručně. Románek si tak pochutnal na:

  • černý rybíz a borůvka
  • višeň a jahoda
  • pomeranč a mango
  • kiwi, jahoda a banán
  • višeň a banán
Musím říct, že Románek si smlsnul na všech kapsičkách. Kolikrát jsem mu musela dát dvě hned po sobě😊. Kapsičky mi přijdou hodně praktické, protože hodně cestujeme, tak je to ideální svačinka na cesty. Románek od ní není špinavý, dobře se mu z toho pije a jeho bříško je pak spokojeně napapané.

Kapsičky + nápoj jablíčko od Hami

Příkrmy zn. Hami

Poprvé jsme zkusili pro Románka masozeleninové příkrmy značky Hami a už žádné jiné nechceme! Mají úžasné pestré kombinace, které si Románek zamiloval již po první lžíčce! Hami příkrmy mají celkem na výběr z 22 druhů zeleniny. Masozeleninové příkrmy neobsahují přidanou sůl, jsou bez konzervantů a přidaných barviv a jsou ze zeleniny vařené v páře. Maso do příkrmů je z prověřených farem. Ryby zase prochází mikrobiologickými testy a kontrolami na těžké kovy a další škodliviny. Románek si pochutnal na: 
  • pestrá zelenina s krůtou
  • špenát s mořskou treskou
  • těstoviny s dýní a kuřetem
  • zelenina s jehněčím a jáhlami
  • rajčata s hovězím a vaječným žloutkem
  • rýže s tuňákem a cuketou

Románkovi všechny příkrmy moc chutnaly. A i když je velký jedlík a nedělá mu problém sníst cokoliv, tak příkrmy od Hami měl snědený rychlosti blesku😊. A u čeho se nejvíc oblizoval byla zelenina s jehněčím a jáhlami, špenát s mořskou treskou a rýže s tuňákem a cuketou😊.

Příkrmy od Hami + jahodová přesnídávka

Kašičky zn. Hami

V kašičkách Hami lze nalézt až 8 obilovin. Kašičky jsou z pečlivě vybraných  kontrolovaných obilovin, maximálně bezpečné pro kojence a děti, mají prověřený původ, krupicové kaše jsou vhodné pro zavádění lepku, kaše na dobrou noc neobsahují žádný přidaný cukr. 
Románek neměl nikdy problém s jídlem již od prvních příkrmů, co ale moc nechtěl jíst, byly právě večerní kašičky. Vždy snědl pár lžiček a zbytek začal plivat.
Pak jsem dostala možnost zkusit kašičky od Hami a Románek si je zamiloval! Sní celou porci kašičky a ani ho po ní nebolí bříško, na které je tak háklivý. 
Románek ochutnal kašičky:

  • mléčná kaše rýžová meruňková
  • mléčná kaše rýžová s vanilkovou příchutí
  • mléčná kaše se 7 obilninami piškotová
  • mléčná kaše banánová
  • nemléčná kaše krupicová s ovocem
  • nemléčná kaše rýžová
Kašičky od Hami
Kašičky mu chutnají naprosto všechny a nikdy nezůstane ani lžíčka! Jsem za tyto kašičky moc ráda, protože jsou opravdu výborné (taky jsem zkusila na lžíčku).


Sušenky a nápoje zn. Hami


Románek obdržel i dobrůtky od Hami, kterými byli sušenky SAFARI a jablečný nápoj.

Sušenky SAFARI
Tyto veselé sušenky jsou určeny pro děti od ukončeného 6. měsíce. Jsou vhodné jako doplněk ke snídani nebo svačince. Já je Románkovi dávám v průběhu dne. Tyto sušenky jsou přirozeným zdrojem energie, protože obsahují 6 druhů obilovin, vitámín B, vápník a železo. Mají tvar v podobě safari zvířátek, což je pro děti obrovská zábava! Díky svoji konzistenci se rychle rozplynou v ústech a chuťově jsou opravdu výborné, že i já sama je Románkovi někdy ujídám😊. Románkovi dávám sušenku buď do ručičky nebo přidávám na kousky rozdrobené  do odpolední svačinky (bílého jogurtu). Románek tyto sušenky naprosto zbožňuje a když vidím, jak je spokojený, tak mu odpustím i udělaný nepořádek kolem toho 😊.

Románek miluje sušenky Safari

Nápoj jablíčko
Románek je co se týká pití velmi vybíravý a jen tak něco nevypije. Tento jablíčkový nápoj ale zvládl za celý den vypít! A to je u něj opravdu úspěch. Líbí se mi, že nápoj je již ředěný, takže není nutný ho dále ředit vodou. Stačí jen otevřít, nalít do lahvičky (větším dětem není potřeba) a můžete podávat. Nápoj jablíčko obsahuje vitamín C a je bez konzervantů a umělých barviv. Je vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce.



S výrobky od Hami jsem naprosto spokojená nejen já, ale hlavně i Románek. Nabídka jejich produktů je opravdu pestrá, ze žádného z výrobků se Románkovi neobjevilo bolení bříška a chuťově si všechny zamiloval. U této značky už určitě zůstaneme😊. 

Pokud se chcete i Vy podívat na bohatou nabídku výrobků od Hami, prohlédnout různé recepty a články nejen  o těhotenství, pak určitě mrkněte na stránku Klub maminek KLIK.

Přeji pěkný zbytek dne:-).

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři