Prodejna BIO a přírodní kosmetiky Country Life v samém srdci Prahy

Krásný den,

nedávno jsem přijala pozvání a navštívila velmi útulnou a příjemnou prodejnu BIO a přírodní kosmetiky COUNTRY LIFE, která se nachází ve velmi krásné lokalitě a to v ul. Liliová 11 v Praze. Část kosmetiky se prodává i na jejich e-shopu TADY.


Vzhled prodejny 

Prodejnu nepřehlédnete již zvenčí kvůli jejímu tmavě zelenému designu s bílými okvětními lístky, díky kterému vyniká v celé ulici. Už po vstupu do prodejny jsem byla velmi mile překvapena, protože prodejna je nejen útulná, stylová, ale zároveň se mi líbí takové to ,,domácí prostředí", kde se cítíte jako doma. Interiér prodejny je opravdu promyšlen do každého detailu, úplná pastva pro oči. Šedé regály na produkty jsou dominantou celé prodejny, které jsou všechny do posledního místečka zaplněné kosmetikou.














Prodejní asistentky

Hned u vchodu se mě ujaly dvě velmi příjemné prodejní asistentky, z nichž jedna - Tereza, je profesionální kosmetička. Obě asistentky mi byly celou dobu k dispozici, ptaly se mě a byly nápomocny poradit. Líbilo se mi, že mi ani jedna nechtěla něco vnutit, protože to nemám ráda. A hlavně bylo vidět, že tomu opravdu rozumí a jsou to profesionálky ve svém oboru. Věnovaly mi svůj čas a vůbec nespěchaly, aby mě měly co nejdříve ,,z krku" a měly už klid. Myslím, že z takového přístupu by si měla spousta prodejních asistentek vzít příklad. Bylo ale vidět, že to obě velmi baví a jejich práce je tak jejich koníčkem❤.



Sortiment

Nabídka sortimentu v prodejně je opravdu bohatá až jsem byla mile překvapena a nevěděla, kam koukat dříve. Prostě ráj v Liliové ulici❤. Od pečující kosmetiky přes dekorativní kosmetiku až po aromaterapii. 
Značek je v prodejně opravdu mnoho, například francouzská certifikovaná biokosmetika Lift´Argan, Antipodes, lékárenská biokosmetika Jonzac, dekorativní kosmetika SO´BIO a další značky, které jsou na trhu už delší dobu jako například Durance, Argiletz, Jason, Cosbionat, Emma Noel, Dr. Hauschka, Lavera, Dulcia, Logona, Santé, Khádí nebo Kivvi. Z českých značek je to pak Nobilis Tilia, Saloos, Cannaderm, Herbadent, Havlíkova přírodní apotéka. Mnoho značek přírodní kosmetiky určitě znáte, takže určitě nebudu představovat všechny, ale některé pro někoho méně známé, mě přeci jen zaujaly  a ráda bych je zmínila a nastínila trošku více😊.








Antipodes 
Tato novozélándská  přírodní kosmetika vznikla s láskou k přírodě. Značka je založena na kombinaci nejkvalitnějších ingrediencí z přírody Nového Zélandu. Prémiová péče zn. Antipodes vlastní certifikaci Organic Beauty TM. Právě její čistě certifikovaná vegetariánská péče o pleť přináší vynikající výsledky, díky kterým si získala přízeň žen po celém světě. Značka nabízí přírodní produkty v péči o pleť jako jsou revoluční krémy a séra, ale také i dekorativní kosmetiku.


Lift´Argan
Lift´Argan je vedoucí značka přírodní anti-aging péče, která se vyznačuje organickým arganovým olejem proti stárnutí a úžasnými hydratačními vlastnostmi. Kosmetika je bez chemie a netestuje na zvířatech.



SO´BIO
Jak už název So´Bio vypovídá jedná se o biokosmetiku, která nabízí širokou škálu produktů v péči o pleť a tělo, hygienických výrobků a aromaterapii. Kosmetika je šetrná k životnímu prostředí, pečlivě si vybírá složky obsažené v produktech a není škodlivá pro zdraví ani životní prostředí.



Jonzac
Značka Jonzac jako hlavní ze svých ingrediencí využívá termální vodu, která obsahuje veliký podíl minerálních látek. Má blahý vliv na naši pokožku, pomáhá zlepšovat stav pokožky a jizvy. Zaměřuje se především na citlivou a problematickou pokožku. 


Služby

  • V prodejně Country Life je samozřejmostí odborné poradenství od prodejních asistentek.
  • Nabídka profesionálního líčení. Kosmetička Tereza pravidelně líčí každé úterý kosmetikou SO´BIO. Není třeba se v tento den objednávat a služba je zdarma. A pokud byste měly zájem o líčení v jiný den, tak po předchozí domluvě je to také možné. 
  • Pravidelně pořádané akce s prezentací značek.
  • Na letáčku níže můžete vidět plánované předvánoční workshopy a poradenství.



Kde se nachází prodejna
Prodejna se nachází na ul. Liliová 11, v centru Prahy 1. Níže přikládám mapku.



Pokud bydlíte v Praze a okolí nebo se chystáte do Prahy vydat, určitě doporučuji tuto malebnou prodejničku navštívit 💗. Jsem si jistá, že neodejdete s prázdnou a určitě Vám tam nějaký výrobek padne do oka.
A mimopražští nemusí smutnit, protože část jejich sortimentu se dá zakoupit na jejich e-shopu KLIK.

3 komentáře

  1. To je krásný obchůdek! Škoda že podobné nemáme i u nás, hrozně ráda bych tam chodila okukovat :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto boxy bychom určitě s manžílkem ocenili. Jezdíme totiž hodně často někam do kempů a povím vám, že není nic horšího, než když přijdete do nějaké vesnice a musíte čekat s batohy od https://www.naturehikecz.cz třeba 15 minut celí upocení v místním obchůdku na to, až si paní vzpomene, že si chtěla koupit ještě gothaj...

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři