Pozvánka na Narozeninový týden BIO a přírodní kosmetiky v prodejně Country Life v samém srdci Prahy

Krásný den,

milovnice přírodní kosmetiky zbystřete, protože v dnešním článku bych Vás chtěla pozvat na Narozeninový týden Country Life ❤.

Jak již víte z jednoho z mých článků, prodejnu Country Life s pobočkou zaměřenou na přírodní kosmetiku jsem navštívila( odkaz na článek ZDE)  a byla jsem nadšená!

Nejen, že se prodejna v Liliové ulici č. 11 nachází ve velmi krásné lokalitě, ale interiér prodejny je opravdu nádherný, útulný, stylový a zároveň se tam cítíte velmi dobře díky příjemné atmosféře. A o bohatém výběru BIO a přírodní kosmetiky ani nemluvím, to je úplná pastva pro oči❤!



Ale teď k tomu hlavnímu - pokud jste z Prahy nebo okolí, nebo se tam ve dnech 19.-23. března chystáte a máte rádi BIO a přírodní kosmetiku, určitě tuto útulnou prodejničku nevynechejte, protože v těchto dnech slaví Narozeninový týden! 

Během celého týdne budou slevy 15% na různé značky jako jsou Antipodes, Durance, Jason, Jonzac, SO´BIO a spousty dalších a můžete se těšit také na různá poradenství.

V pondělí 19. března se můžete těšit na workshop nehtů přírodními laky SO´BIO.

V úterý 20. března bude probíhat líčení kosmetikou SO´BIO.

Ve středu 21. března se můžete těšit na poradenství o účincích a použití jílů.

Ve čtvrtek 22. března si přijdou na své milovníci aromaterapie.

V pátek 23. března na Vás čeká sleva 15 % na spoustu BIO a přírodních značek kosmetiky.



Více informací naleznete na výše zmíněném plakátu. 

Určitě Vám doporučuji si udělat nějaký den v týdnu čas a jít tuto příjemnou prodejničku navštívit, protože je to opravdu zážitek❤. Prodejnu Country Life s BIO a přírodní kosmetikou můžete navštívit na adrese: Liliová 11, Staré město - Praha.

Na jejich webové stránky s eshopem se můžete podívat TADY.

Tak co, uděláte si čas a zastavíte se?😊

Mějte krásný zbytek dne😊.

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři