Přivítejme jaro v ložnici!

Krásný den,

jaro se nám pomalu, ale jistě blíží, konečně!❤ Já teda nevím jak Vy, ale já, když začne určité roční období, tak vše dekoruji do tohoto období, také to tak máte?😊

Dneska bych se zaměřila na ložnici, přesněji řečeno ložní povlečení s nádechem jara od Matějovského a dala Vám tak pár tipů 😊. Firmu Matějovský nemusím nějak zdlouhavě představovat, protože ji znají snad všichni. Jsou výjimeční především díky preciznímu zpracování materiálu, dokonalou a propracovanou výrobou a nádherným a originálním designem na který je radost pohledět❤.

Teď už ale dost řečí a tady jsou moji favorité pro jaro 2018❤.


Tohle bavlněné povlečení mě zaujalo na první pohled! Líbí se mi imitace akvarelové barvy, která tvoří krásný květinový vzor. Povlečení je laděné do tónu fialové, růžové, šedé a zelené barvičky. Decentní, jemné a nádherné❤.


Povlečení ROSANE


Tohle pestrobarevné květinové povlečení zaujme na první moment. Líbí se mi, že je zvolen bílý podklad a povlečení pak nepůsobí nějak přeplácaně. Určitě rozzáří každou ložnici😊. Materiál povlečení si můžete vybrat z bavlny deluxe, krepu deluxe a bavlněného saténu.


Povlečení CANDY


Milovníci růžové barvy a květin si přijdou u tohoto povlečení na své❤. Kromě květin se na povlečení objevují také vzory srdíček nebo motýlků. Takže pokud máte rádi veselé barvičky, pak tohle povlečení bude ideální na zpestření Vaší ložnice😊. Materiál povlečení je bavlna deluxe.


Povlečení ORGANIC


Ideální pro ty, kteří mají rádi přírodní motivy😊. Musím říct, že tohle krepové povlečení má něco do sebe. Světlý podklad povlečení zdobí tropické zeleno-béžové listy. Jednoduché, decentní a zároveň ne nudné😊.


Povlečení DELICATE


Tento styl povlečení naprosto miluji! Něžné, jemné, pastelové tóny a vzory na světlém podkladu. Za mě romantika jak vyšitá, která by měla být aspoň jednou za čas součástí každé ložnice❤. Vybrat si můžete z provedení bavlny deluxe nebo krepu deluxe.


Povlečení LEVANTA


K jaru prostě patří květinové vzory❤. Tohle romantické povlečení na světle zeleném podkladu lemují drobné květiny ze zahrádky. Myslím, že tohle krepové povlečení bude příjemné zpestření každé ložnice.


Povlečení EMOTIVO


Milujete pestré vzory, které nejčastěji zdobí Vaši ložnici? Pak tohle povlečení bude pro Vás jako ušité (doslova)! První, co Vás zaujme jsou obrovští pestrobarevní motýli, kteří jsou dominantou celého povlečení. Povlečení je zjemněno motivem třešňových květů. Myslím, že tady si milovníci pestrých barev a vzorů přijdou na své😊. Provedení povlečení je bavlna deluxe.


Povlečení ETERICO


Extravagantní fialové květiny jsou okrasou tohoto povlečení, doplněné o pestrobarevné malé motýly. Na povlečení se nachází také světle šedý ornament, který dělá tohle povlečení o to zajímavějším. Zakoupit můžete v provedení bavlna deluxe a bavlna deluxe digitál.


Povlečení EMBER


Tento přírodní motiv tohoto povlečení v barvách petrolejově zelené a jemně stříbřito-šedé zaujme na první pohled snad každého. Povlečení na mě působí vesele a pozitivně, takže určitě při jeho výběru nešlápnete vedle.😊. Povlečení je oboustranné, takže si ho můžete otočit zrovna podle Vaši nálady😊. Vybírat můžete z materiálů bavlněný satén a bavlna deluxe.


Tak co říkáte? Které z povlečení Vás zaujalo nejvíce? :-) Abych se přiznala, já jsem měla pořádné dilema, protože všechny jsou nádherné.
Na stránkách Matějovského ale najdete mnohem více povlečení, kde si přijde na své každý.

Mějte krásný den❤.

1 komentář

  1. Super inspirace :) moc se mi tohle povlečení s jarními motivy líbí, asi si nějaké pořídím, ať mám aspoň menší nádech jara doma, když není venku.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři