Vzdělávací hračky pro děti II.

Krásný den,

dnes tady mám pro Vás opět dva tipy na vzdělávací hračky pro děti, který Románek naprosto miluje😊.




Deska se zámky a západkami


Tato dřevěná deska je sice určena pro starší děti než je Románek, ale musím říct, že Románek si s ní již teď vyhraje😊.

Tato hrací deska pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, koordinaci oko-ruka atd. Deska má 4 dvířka a každé z těchto dvířek se jinak otvírá. Za každými dvířky čeká objevitele jiné překvapení😊 .
První dvířka -  kufr auta, se otvírá pomocí přidělaného klíče pootočením. S klíčem se Románek ještě netrefí přímo do dírky, ale pokud v dírce klíč je, zvládne pootočit a otevřít😊.
Druhá dvířka - bílá branka, se otvírá pomocí západky. Tohle Románek zvládá v pohodě a bez problému 😊.
Třetí dvířka - trezor, otvírá se pootočením do správné polohy. Na to Románek ještě nepřišel, kde ta správná poloha je, ale snaží se😊.
Čtvrtá dvířka - kouzelnický kufřík, nutno zadat správný kód na zámečku, na to Románek ještě nepřišel😊.


Musím říct, že Románek vydrží u této desky poměrně dlouho (na jeho jinak živou povahu) a zabaví se tím😊. 

Spolu pak někdy hrajeme hru, že já mu dvířka otvírám a povídám mu, co se za nimi skrývá. Deska je velmi pestrá, takže v pozdějším věku lze určitě pomocí ní učit i kromě předmětů barvičky😊.

ZOO vkládačka se zvukem


Tuhle zvukovou vkládačku Románek miluje. Při vložení správného zvířátka na místo se ozve zvuk vloženého zvířátka, což se Románkovi moc líbí😊. Puzzle pomáhá rozvíjet nejen motorické dovednosti dítěte, ale Románka se tak snažím naučit i poznávat zvířátka nejen očima, ale i sluchem.😊. Ani jsem nevěděla, že takové zvukové vkládačky existují, ale jsem za ně moc ráda😊.



Já vzdělávací hračky pro děti miluji, velký výběr vzdělávacích hraček najdete TADY, kde se můžete inspirovat nebo tam najít vhodný překvapení pro Vašeho prcka třeba k narozeninám nebo prostě jen tak pro radost😊.

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři