SodaStream SPIRIT - Limitovaná edice

Krásný večer💗,

SodaStream přišel s limitovanou edicí výrobníků SodaStream SPIRIT, kterou ocení příznivci moderních barev😊.

Tuto limitku najdete v několika barvách - stydlivě růžová, jemně limetková a ledově modrá. No a hádejte, který zdobí nyní moji kuchyni? Můžete jednou😁.




Vy, kdo mě už více znáte tady z blogu nebo IG tak víte, že růžová barva je moje srdcovka, proto padla jasná volba na stydlivě růžovou😊.


Moc se mi líbí jemné barvy, které SodaStream zvolil a určitě padnou do oka nejednomu zákazníkovi😊. V dTestu výrobník SPIRIT navíc zvítězil v nezávislém testu výrobníků domácí perlivé vody😊.

Výhodou tohoto výrobníku je jednoduchost - přípravu domácí perlivé vody zvládne i dítě, protože láhev se jednoduše zacvakne (už žádné šroubování!) a stiskne se horní tlačítko 1-3x dle toho jak intenzivní chcete perlivost😊.

Navíc pokud máte doma tento výrobník, odpadává Vám tahání těžkých láhví domů z obchodu a domácí perlivou vodu máte vždy čerstvou a to bez hromady plastu z vypitých jednorázových PET láhví😊. 
Z jedné bombičky lze připravit až 80 l domácí perlivé vody, záleží, jak moc perlíte😊. No a jakmile se perlivost snižuje a snižuje, je na čase pořídit novou bombičku v jednom z 2000 sběrných míst v ČR, kde za Vaši starou bombičku dostanete novou a to za pár korun😊. 

My doma od doby, co máme SodaStream pijeme jenom domácí perlivou vodu, kterou si nejčastěji ochutíme ovocem, zeleninou nebo bylinkami😊.


V balení této limitované kolekce jsem měla kromě samotného výrobníků a bombičky také 1 ks opakovaně použitelné láhve o objemu 1l a láhve o objemu 0,5 l, která je akorát do kabelky - to vše ve stejných barvách jako je můj nový výrobník - stydlivě růžové😊. Musím říct, že z těch láhví jsem opravdu nadšená a nedám je z ruky😁.


Navíc se v balení také nachází dvě nádherné originální skleničky o objemu 330 ml, které se opravdu povedly a mají jemný a zároveň elegantní vzhled😊. 


Jak se Vám tento nový výrobník v limitované edici líbí? A jakou barvu by jste zvolili vy?😊

2 komentáře

  1. Také jsme ho měli doma :-) ale po nějaké době jsme ho nevyužívali, takže putoval dál k sestře, která ho hojně využívá :-) tenhle limitovaný design je nádherný. My měli takový ten obyčejný, bílý.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři