Beauty Elixir od Astrid

Krásný den💓,

dala jsem si na čas a nějakou dobu testovala řadu Beauty Elixir od Astrid, která zahrnuje tři výrobky - hedvábný pleťový čistící olej, denní a noční krém. V této řadě jsou obsaženy vzácné oleje, které pleť nejen vyživují, ale také hydratují a ochraňují před příznaky stárnutí😊.



Tento olej je určený k čištění pleti. Musím říct, že make-up dovede odstranit na jedničku a to i ten voděodolný😊. Pleť není po aplikaci vysušená, je čistá, příjemně hydratovaná a hebká na dotek. Tento hedvábný čistící pleťový olej obsahuje zvláčňující komplex vzácných olejů (pistáciový, meruňkový, olivový a mandlový) a také vitamín E. 


Aplikace je úplně jednoduchá, stačí si nastříkat cca 2-3 dávky do suchých dlaní a aplikovat na obličej, poté přidat jemnými masážními pohyby vlažnou vodu a očista může začít😊. Pokud chcete co nejlépe odstranit zbytky make-upu, můžete ke konci použít vatový tampón😊.

Oba krémy mají za úkol redukovat vrásky, rozjasnit a vyhladit pleť a také vyživovat😊. Obsahují vzácné oleje, kterými jsou arganový, makadamový a mandlový olej😊. Oba krémy velmi jemně a příjemně voní. Musím říct, že pleť je po jejich použití velmi dobře hydratovaná, hebká na dotek a rozjasněná😊. A skvělé je také to, že po aplikaci není moje pleť vůbec mastná😊. Velmi dobře se vstřebávají a nezatěžují moji pokožku.

Složení je obohacené o PRO-ELASKIN komplex, který je určen proti stárnutí pleti a vráskám, podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje pevnost a pružnost pleti😊. Ve vyživujícím nočním krému je navíc obsaženo bambucké máslo, které pleť vyživuje  a pomáhá ji tak chránit před nadměrným vysušováním a předčasným stárnutím😊.


Nedovedu zatím úplně posoudit, zda mi krémy pomáhají proti vráskám (doporučená věková skupina je 35-55 let), ale musím říct, že přinejmenším mi dovedou velmi dobře hydratovat pokožku, což je základ😊!

A co Vy, máte zkušenost s touto řadou?😊

2 komentáře

  1. jéé pamatuju si že ten olej byl v brandnoozu

    OdpovědětVymazat
  2. Už kolikrát jsem si říkala, že si ten olej musím koupit a vyzkoušet ho, když na něj čtu všude samou chválu, ale vždy na něj zapomenu :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři