Dřevěná závodní dráha s auty z e-shopu Eli Wood

Krásný den,

dneska bych Vám chtěla dát tip na vánoční dáreček pro Vaše děti, ze kterého budou určitě nadšené a zároveň doporučit moc hezký e-shop Eli Wood, kde najdete spoustu krásných věcí pro Vaše dětičky😊. My jsme Romíkovi  z tohoto e-shopu vybrali dřevěnou závodní dráhu s auty.

E-shop Eli Wood je zaměřen na stylový dřevěný nábytek, který je určen pro děti. V nabídce toho najdete opravdu hodně od dětských dřevěných postýlek, přes nábytek, hračky až po obrázky na zeď. A musím říct, že při pohledu na jejich stránky nebudete vědět, co objednat dříve😊. Mně osobně se líbí, že všechny věci jsou nejen krásné a funkční, ale zároveň slouží i jako velmi pěkná dekorace, kterou v dětském pokojíčku nelze rozhodně přehlédnout😊.



Musím vyzdvihnout komunikaci s tímto e-shopem, která byla na jedničku a do pár dní od objednání jsem měla dřevěnou závodní dráhu s autíčky už doma 😊. Ke každému nákup také zákazník dostane děkovnou kartičku a malý dáreček - Románek dostal omalovánku😊. Takový osobní přístup s malým překvapením vždy potěší a člověk má o to větší radost z pořízené věci😊.


Byla jsem také příjemně překvapená zpracováním, protože hračka je na pohled opravdu kvalitní a pevná😊. Už nejednou s ní Románek hodil (znáte děti) a závodní dráha drží jak přibitá😁. Součástí balení byly také tři dřevěná autíčka v barvě tmavě modré, světle modré a takové vínové. Super je, že dráhu nemusíte před prvním použití nijak skládat a tak, jak vám přijde, ji můžete hned začít používat😊.

Románek si tuto závodní dráhu opravdu zamiloval a není den, kdy by si s ní nehrál😊. A to je u něj co říct, protože je to jinak živé stříbro, který jen tak u něčeho nevydrží😊. Vždy to probíhá tak, že závodní dráhu donese ke mně nebo k manželovi a chce, ať si hrajeme s ním😊. A upřímně, oba nás to s manželem baví😀.


Tato autodráha je vhodná pro děti od 2 let, ale úplně v pohodě ji můžete podle mě pořídit i mladšímu dítěti, Románek taky ještě nemá dva a vyhraje si s ní moc😊. A holčičky nemusí smutnit, protože i pro ně je k dostání varianta v růžové barvě nebo pak v přírodní a černé barvě 😊.

Určitě se na stránky Eli Wood mrkněte, protože tam najdete spousty krásných věcí pro děti a teď před Vánoci i inspiraci na dárečky pod stromeček😊.


1 komentář

  1. Wow, to vypadá moc hezky. My za chvíli začneme lízt, tak teď kvůli schodišti sháníme dětské zábrany. Jinak u nás po vánocích nejvíc frčí lesklé vánoční ozdoby. Ty jsme ani neschovávali a ty plastové prostě zůstaly v košíku s hračkami. Máte malou vidět, jak vyvádí, když je nemůže najít. :D

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři