Turecká riviéra - Alanya, Sunprime Numa Beach

Krásný den,

dneska bych Vám chtěla ukázat a doporučit hotel Sunprime Numa Beach, který se nachází kousek od hotelu Sentido Numa Bay, kde jsme byli ubytováni my😊.







Oba hotely patří pod jednoho majitele a jsou opravdu nádherné😊!Největší rozdíl je však v tom, že Sunprime Numa Beach je určen pro klienty starší 16 let. Je to proto, že někteří klienti jezdí rádi na dovolenou, kde chtějí mít více klidu a ne mít okolo sebe pobíhající a křičící děti. A to tento hotel splňuje na výbornou - při příchodu do hotelu je tam opravdu klid a celkově je to mnohem tišší prostředí oproti Sentidu Numa Bay😊.





Standartní pokoje jsou pro dvě osoby, na vyžádání možno pro tři. Součástí pokoje je koupelna s wc, minibar, TV, kuchyňský kout, wifi, balkón a klimatizace😊. 
Musím uznat, že pokoje byly opravdu nádherné, čisté a oceňuji kuchyňský kout přímo na pokoji😊.









Stravování je stejně jako v Sentidu Numa Bay formou Ultra All Inclusive - celodenní nabídka jídel a alkoholických nápojů. 


Co se týká vybavení hotelu, tak v celém areálu je wifi zdarma, hlavní restaurace, ala carte restaurace, několik barů, minimarket, kadeřnictví, venkovní bazén, spa a střešní bazén a také fitness😊.









Pláž je písčitá a nachází se přímo u hotelu. Můžete na ní využít lehátka a slunečníky zdarma a za poplatek si vyzkoušet vodní sporty. V areálu si můžete odpočinout v tureckých lázní a využít masáže za poplatek😊. 








Co se týká zábavy, tak v hotelu jsou pravidelně večerní programy a animace během dne, takže nudit se tu určitě nebudete😊.

Tento hotel je opravdu nádherný a pokud si chce člověk užít dovolenou v klidu a opravdu si odpočinout, tak ho musím doporučit všemi deseti😊. Určitě ale při cestování do zahraničí nezapomeňte na pojištění na cesty :-) .

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři