Manufaktura pánská limitovaná kolekce MEN & AIRPLANE

Krásný den💓,

chtěla bych Vám dát tip na pánskou limitovanou kolekci😊. Moc se mi líbí obal této pánské kolekce - nachází se tam historické letadlo. Ptáte se proč letadlo? K příležitosti stého výročí založení našeho státu a vzpomínek na První republiku, se kterou je úzce spjat rozvoj letectví, r. 1923 byly totiž založeny České Aerolinie😊

Kolekce Men & Airplane má čtyři produkty, kterými jsou pánský sprchový gel & šampon v jednom, balzám po holení, toaletní voda a silný černý pánský čaj😊.



Tento pánský sprchový gel a šampon má v sobě mnoho přírodních ingrediencí - byliny, pivo, chmel,  a ovesný beta-glukan. Nejen, že je sprchový gel velmi hydratační, ale navíc příjemně voní😊. Můj manžel má tyhle produkty 2v1 rád - má vše v jedné lahvičce a použije to nejen na tělo, ale i vlasy. Tento sprchový gel pění tak akorát,  nevysušuje pokožku, zanechává ji čistou a jemně provoněnou😊.
Šampon stimuluje růst vlasů, měl by zabraňovat jejich vypadávání a tvorbě lupů. To nedovede manžel posoudit, protože ani jeden problém ze zmíněných nemá. Každopádně šampon je velmi příjemný, voňavý a vlasům zanechává přirozený lesk😊.


Balzám po holení

Balzámy po holení manžel používá rád a zkusil jich už docela hodně. Tento obsahuje šalvěj, kopřivy, arniku, ženšen, jalovec, třezalku, rozmarýn, chmel a také panthenol. Konzistence balzámu je gelovitá. Pokožka je po holení (ať už na sucho či na mokro) zklidněná, hydratovaná a příjemně voňavá po citrusech a bergamotu😊. Navíc obsahuje i kyselinu hyaluronovou, takže předchází vráskám😊. Manžel si ho nemůže vychválit a je s ním spokojený😊. Trpí hodně na podrážděnou pokožku po holení a tento balzám mu sedl jako ulitý, neštípe ho a pokožku mu hezky zklidní.


Toaletní voda

Toaletní voda z této kolekce voní velmi mužně, jde z ní nádech elegance😊. Musím říct, že i výdrž je obstojná natož, že se jedná o toaletní vodu. Manželovi voní příjemně a používá ji pravidelně😊. Ale podotkl, že mu více voněla toaletní voda z kolekce MEN&BICYCLE😊. To je ale samozřejmě individuální, každému voní více něco jiného😊.


Vrchní nota
citron, bergamot, pomeranč, zelená nóta


Střední nota
levandule, geránie, muškátový ořech, vzdušná nóta


Spodní nota
ambra, santal, cedr, mošus



Silný pánský černý čaj

Je známo, že černý čaj má mnoho příznivých účinků, kterými jsou například zlepšení nálady, dodání energie nebo podpoření koncentrace😊.
Také snižuje riziko cévních onemocnění, protože chrání buňky před poškozením díky obsahu antioxidantů.
Obsahuje navíc i červený pepř nebo chmel. Manželovi moc chutná!😊 Já celkově černé čaje moc nemusím, ale aspoň manželovi více zůstane pro sebe😁.



Tahle limitovaná kolekce se opravdu povedla a určitě s ní nešlápnete vedle pro jakéhokoliv muže, který se rád o sebe stará😊.

3 komentáře

  1. O pánské edici od Manufaktury jsem už něco málo slyšela, ale osobní zkušenosti s ní nemám (nebo ani nikdo v mém okolí, co tak vím :-)). Ale přijde mi super, že Manufaktura vymyslela i produkty pro muže.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manžel je s ní moc spokojený Nelčo, určitě doporučuji! :) A moc děkuji, tobě dodatečně také! :-)

      Vymazat
  2. Zdravím ,sháním letadýlko vůni pro přítele , máte ještě v nabídce ? Nikde není k mání :(¨

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři