Kouzelné čtení Doprava

Krásný den,

jak jistě víte z minulých příspěvků, Románek miluje Kouzelné čtení od Albi a doma má již několik knížek.U kouzelného čtení se mi líbí velká rozmanitost při výběru knih, takže si na své přijde opravdu každý a v různém věku😊. Je to skvělá a zábavná forma, jak dítě něco naučit😊.





Z nejnovějších knih máme doma knihu Doprava. Románek totiž miluje jako správný kluk různá auta, stroje a dopravní prostředky😊. Takže volba pro tuto knihu byla jasná😊. 

V knize se objevuje vše, co jezdí, létá nebo pluje. V pozdějším věku navíc kniha naučí Románka i dopravní značky nebo základní pravidla silničního provozu😊. Líbí se mi, že na každé dvojstránce knihy je jiná situace - dopravní hřiště, ulice města, letiště, nádraží, statek nebo přístav. 


Aktivit se dá s knihou vymyslet opravdu hodně - Románek nejčastěji ťuká tužkou na jednotlivé obrázky a nebo si u knihy jen tak povídáme a ukazujeme😊.




V knize Doprava děti objeví mnoho dopravních prostředků, strojů, lidí a také budou svědky spoustu situací nebo činností. Navíc na každé stránce je i dopravní písnička, což se Románkovi moc líbí! V knize najdete navíc přes 2000 zvuků a textů😊. 

Já s Románkem můžeme Kouzelné čtení opravdu doporučit, Románek si s knížkou hraje a učí se s ní každý den alespoň chviličku😊. 

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři