Vše pro krásný pokojíček na Pokojik.cz

Krásný den,

pomalu, ale jistě začínáme Románkovi zařizovat dětský pokojíček a proto bych Vám ráda dala tip na krásný e-shop Pokojík, přes který si můžete zařídit komplet celý dětský pokoj od osvětlení, postele až po různé doplňky a dekoraci😊. Paní, která e-shop provozuje je moc milá a pokud budete chtít s čímkoliv poradit nebo se na něco zeptat, nemusíte se bát na ní obrátit. Navíc i cenově mi přijde tento e-shop moc fajn😊.

My začínáme Románkovi pomaličku vybavovat pokojíček a první, co jsem začala řešit bylo osvětlení. Chtěla jsem nějaké hezké, barevné, ale zároveň ne kýčovité. Když jsem pak projížděla svítidla na Pokojík.cz okamžitě jsem se zamilovala do svítidla od španělského výrobce Dalber s námořnickým motivem.



Přesně takový typ svítidla jsem pro Románka hledala - barevné, veselé, ale ne kýčovité. Příjemné barvy a jednoduchý design je přesně to pravé. Světlo je navíc z plastu, takže není vůbec těžké. 
Ve stejném motivu jsem Románkovi vzala i stolní lampičku, která mu pak bude zdobit noční stolek a zpříjemňovat tak večerní usínání. 


Inspirace

Ráda bych Vám ukázala v tomto článku i inspiraci na produkty, které se mi na tomto e-shopu moc líbí! 😊

Postele

Základem je postel a já se naprosto zamilovala do postele Matěj akorát v bílé barvě. Takže ji nejspíš budeme pořizovat. Jedná se o českého výrobce, postel je vyrobena z masivu a kvůli velikosti ji bude moct mít Románek klidně až do dospělosti, pokud bude chtít😊. Navíc oceňuji dva šuplíky pod postelí, protože úložný prostor se hodí vždy😊.




Dětské povlečení

A protože základem k posteli je i povlečení, ve kterém by se měl Románek cítit příjemně, tak mi padlo do oka Disney povlečení s jeho oblíbeným motivem - povlečení s auty😊. Na výběr ale máte i z jiných motivů jako je Minnie,  Ledové královstvíTlapková patrolaMedvídek PÚ a spousty dalších😊.


Skříně a komody

Další důležitou součástí do dětského pokoje jsou šatní skříně na prádlo😊. Já osobně budu chtít určitě skříň i komodu v bílé barvě, protože ta jde zkombinovat s čímkoliv. Zaujala mě šatní skříň CLARO 10, která je v bílé barvě a moderním designu😊. K ní se mi ze stejné kolekce líbí bílá komoda CLARO 1  a noční stolek CLARO 18😊.




Boxy na hračky

A protože úložného místa není nikdy dost, obzvlášť pokud jde o děti a jejich hračky, tak se mi zalíbila bílá dřevěná truhla😊. Místa je v ní hodně, hodí se ke všemu a během chviličky jsou hračky schované a pokoj uklizený😊.

Dětské koberce

Z dětských koberců, který bych Románkovi chtěla dát do pokojíčku mě zaujal s motivem silnice a hor, který působí decentně a pokojíček jistě oživí😊. Nabídka dětských koberců je na e-shopu Pokojík.cz opravdu veliká a vybere si tam určitě každý. Najdete tam ať už decentní koberce, barevné, kulaté, obdelníkové nebo pěnové, stačí si vybrat😊.



Nástěnky

A protože s Románkem hodně tvoříme, ať už v kroužku nebo doma, zaujaly mě pěnové nástěnky ve tvaru mráčku, které se na zeď pouze nalepí a mají je v několika barvičkách😊. Oceňuji, že se nemusí nic vrtat do zdi, pouze nalepíte a je hotovo. Navíc tyto nástěnky tvoří krásnou dekoraci a stojí pár korun😊.

Samolepky na zeď

Samolepky dovedou oživit každý dětský pokoj, který se rázem stane barevnější😊. Ze samolepek mě zaujaly nejvíce zaujaly hory ve skandinávském stylu, který hezky oživí nejeden dětský pokojíček😊. Pokud ale zrovna nejste fandové skandinávského stylu, pak nezoufejte, protože na stránkách najdete například samolepky Disneyse jménemzvířátka a spousty dalších😊.




Líbí se mi, že na stránce Pokojík.cz je spousty výrobků od českých výrobců a opravdu krásné výrobky, které jsou stejně tak krásné jako na obrázku😊. Určitě Vám e-shop Pokojík.cz můžu doporučit všemi deseti😊. 
S kódem LA06 máte navíc slevu 10% na všechna svítidla do dětského pokoje😊.


4 komentáře

  1. Tipů na věci do dětských pokojíků není nikdy dost :-D Hlavně ty úložné boxy se hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci a ty svítidla jsou prostě nádherná😊.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná inspirace. Určitě se nějaké mamince bude hodit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký den, já bych měla dotaz na to osvětlení dětských pokojíčků. Myslíte, že je pro ně zdravější a lepší například na oči osvětlení v pokoji pomocí takových led světel nebo volíte spíše klasické žárovky? Já jsem teď narazila na úsporné led zářivky a zajímalo by mě i to, jestli tím domácnost ušetří i nějakou tu korunu ročně.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři