Péče o dětskou pokožku s Mustela

Krásný den všem <3

Již nějakou dobu jsme měli možnost s Románkem testovat kosmetiku značky Mustela, která nabízí své produkty nejen pro děti, ale i jejich maminky. Společnost Mustela na trhu působí více než 60 let a spolupracuje s výzkumnými týmy v oblasti dermatologie, gynekologie a ostatními odborníky v péči o děti😊.

Řada bébé-enfant, která je určena na normální a suchou pokožku obsahuje v průměru 95% složek přírodního původu. Mustela také myslí na životní prostředí - všechny obaly jsou recyklovatelné, kartony vyrobeny z papíru  z udržitelně obhospodařovaných lesů a jsou tištěny inkousty na bázi rostlinných olejů. Všechny výrobky Mustela jsou navíc biologicky rozložitelné😊. 




 Zklidňující čistící gel

Tento čistící a zároveň zklidňující gel na umývání je vhodný už pro novorozence. Dovede zklidnit podrážděnou, svědivou nebo pnoucí pokožku😊. Gel lze použít nejen na tělo, ale i vlasy. Oceňuji to, že nepálí v očích a dobře se umývá😊. Čistící gel je bez parfemace.
Gel neobsahuje parabeny, ftaláty, je bez mýdla a z 98% je přírodní. Románkovi moc vyhovuje a jsme s ním spokojení😊.



Masážní olej

Masážní olej je vhodný pro děti již od narození. Pokožku zvládá hloubkově hydratovat a dodává ji  potřebnou pružnost😊. Hydratační masážní olej nejen, že vyživuje, ale také zklidňuje podrážděnou pokožku. Obsahuje přírodní avokádový olej, který pomáhá chránit a obnovit přirozenou ochranou bariéru pokožky😊.
S tímto masážním olejem se velmi dobře pracuje, rychle se vstřebává a pokožka je po něm příjemně provoněná.
Olej neobsahuje parabeny, ftaláty a je hypoalergenní. Navíc je z 99% přírodního složení😊.


Hydratační tělové mléko

Tohle tělové mléko je vhodné pro děti již od narození. Pokožku do hloubky hydratuje a dodává ji potřebnou pružnost. Navíc posiluje kožní bariéru a efektivně obnovuje hydrolipidický film😊. Textura je velmi lehká, dobře se rozmazává a rychle vstřebává. Oceňuji, že na pokožce nezanechává mastný film a nelepí😊.
Hydratační tělové mléko neobsahuje parabeny, ftaláty, je hypoalergenní a z 97% přírodní. Obsahuje třeba i vitamín E, který pomáhá chránit pokožku před vnějšími vlivy a udržuje ji pružnou😊.




Jemná čistící voda

Tato jemná čistící voda je taková záchrana první pomoci, protože ji lze použít převážně ve chvíli, kdy není na blízku zázemí s tekoucí vodou. Voda vyčistí nejen oblast plenek při přebalování, ale také třeba upatlané ručky nebo obličej😊.
Pokožka je po použití jemná, vyčištěná a ochráněna před podrážděním. Lze ji používat již od narození děťátka a to i na oční okolí (v očích neštípe). Voda je vhodná pro každodenní použití a má příjemnou vůni😊.
Za mě je to určitě dobrá věc, když jdeme s Románkem ven, nosím ji při sobě a používám často i pro sebe.
Tato jemná čistící voda je z 98% přírodní, neobsahuje parabeny ani ftaláty a je hypoalergenní. Obsahuje navíc výtažek z Aloe Vera, která pokožku zklidňuje😊.




Produkty Mustela můžu jenom doporučit, vyzdvihnout musím hlavně to, že jsou vhodné pro děti již od narození, neosahují parabeny, ftaláty a jsou hypoalergenní😊. Navíc jsou velmi šetrné k dětské pokožce, neštípou v očích a mají příjemnou jemnou vůni😊.




1 komentář

Pravidelní čtenáři