Krásný designový (nejen) přebalovací batoh

Krásný večer všem💓,

dneska bych Vám chtěla představit krásný batoh zn. SKIP HOP, který jsem si vybrala ve starorůžové barvě. Tento batoh slouží především jako přebalovací, ale za mě ho můžete nosit i normálně - třeba na výlety nebo na procházku do města, ať už jste s dítětem nebo sama😊.







Na stránkách feedo.cz si můžete vybrat ze čtyř barviček - starorůžové, šedé, olivové a černé. Líbí se mi, že batoh kloubí eleganci a praktičnost v jednom. Uvnitř batohu se nachází spousta přihrádek a kapsiček, což jistě ocení každá maminka💗. 

Batoh je z veganské kůže a má celkem 9 kapsiček včetně hlavní, která je na zip a nechybí ani přihrádka na notebook. Popruhy batohu jsou nastavitelné, takže si batoh můžete přizpůsobit Vaší výšce a pohodlnosti. Batoh má jednoduché zavěšení pomocí popruhů na kočárek. Součástí je i přebalovací podložka💗.




Batoh je opravdu prostorný, kvalitní a designem zaujme na první pohled💓. Navíc batohy jsou poslední roky pořádná hitovka, takže s ním uděláte parádu kdekoliv, kde půjdete💓. Tento krásný kousek koupíte na Feedo😊.





3 komentáře

  1. Páni, ani bych neřekla, že se jedná o přebalovací batoh. Vážně pecka!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný batoh :) Po pravde ani by som nepovedala, že batoh je na kočík :)
    Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu :)
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto nádherný batoh.
    Www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři