Nejen klidné usínání s LEGO hrdinou

Krásnou neděli všem,

pokud bych měla vybrat doma jednu jedinou hračku, která u Románka nejvíce frčí a hraje si s ní nejvíce, bylo by to určitě LEGO. Proto, když jsem narazila na to, že LEGO má svítící LED baterky a svítící figurky, které jsou velmi užitečné pro lepší a klidnější usínání, moc se mi to líbilo a hned jsem Románkovi dvě figurky vybrala💓.





LEGO Superman baterka

Baterka od LEGA s Románkovým oblíbeným motivem super hrdiny Supermana u nás sklízí veliký úspěch. Postavička má zabudované dvě světelné velké LED diody, které lze využívat krátkým stisknutím pro blikání nebo dlouhým stisknutím pro zapnutí světla na delší interval😊. Nejen, že je tato postavička krásná LEGO designovka, ale hlavně usnadňuje Románkovo usínání, což oceňuji nejvíce💓. Přestože Románek usíná se mnou, tak mu vždy vadila při uspávání úplná tma, protože si vždy před spaním povídáme pohádky nebo to, co budeme dělat následující den či co jsme ten den prožili😊. A zase svítit velikým lustrem není pro usínání ideální a spíše to uspávání narušuje😊.





 LEGO baterka je tak ideálním pomocníkem pro lepší a snadnější usínání. Oceňuji diody v nohách postavičky😊. Světlo navíc zapnete jednoduše stisknutím hrudníku Vaši oblíbené postavičky. A nejlepší na tom je, že baterie má zabudovaný časovač 30 minut a poté se světlo automaticky vypne, což je skvělý především ve chvíli, pokud mi Románek usne a já odejdu z pokoje a nechávám tak ještě postavičku ,,dojít" pro případ, že by se  Románek vzbudil, aby se nebál a neplakal, protože i to se mi občas stává😊. 



Postavička má navíc pohyblivé ruce a nohy, takže si s ní Románek i vzhledem k větší velikosti 20 cm vyhraje i během dne a stává se součástí při jeho hraní si a to nejen s LEGO stavebnicí😊. Navíc si můžete vybrat z mnoha motivů baterek, takže si vybere opravdu každý - jak chlapeček, který je milovník různých super hrdinů, tak i holčička. Tyto krásné baterky můžete zakoupit na stránkách Knihy Dobrovský.



LEGO svítící figurka

Svítící figurku s motivem Batmana nosí Románek často ve svém batůžku, když jdeme i někam ven😊. Velikostně má totiž nějakých cca 7,5 cm, takže je opravdu skladná a Románek si s ní tak hraje téměř kdekoliv😊. Dá se pověsit na klíče, pokud již máte starší dítko. U nás zatím plní funkci figurky, kterou Románek nosí nejen ven, jak jsem psala výše, ale také když si staví s LEGEM, tak se stává součástí Románkových her😊. Při stisknutí tlačítka na hrudi se opět rozsvítí LED dioda světla v nohách. Ale pozor, takhle figurka není jen pro děti, ale i pro dospělé milovníky LEGA či jejich sběratele😊. Opět si můžete vybrat z velkého množství motivů😊. Svítící figurky můžete zakoupit také na stránkách Knihy Dobrovský.



Jak baterku, tak svítící figurku Vám můžu doporučit, protože si s nimi vyhraje každé dítko a navíc taková baterka usnadňuje usínání dětí, protože díky ní mají svého hrdinu, který je ochrání před tmou a všemi bubáky😊. Za chvíli se blíží Vánoce, tak to může být inspirace pro Ježíška, jaký dárečky pořídit😊. 



2 komentáře

  1. Tohle jsem ještě neviděla. Takové menší světýlko by se nám hodilo 😊.
    Www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já vám holky nevím. To už jsme se takhle s manžílkem nedávno bavili, kde jsme při stavbě baráčku udělali chybu. On si totiž začal nedávno stěžovat (blázínek můj), že nějak často při homeoffice slyší, o čem si voláme s kolegy, což jej pochopitelně ruší. Zjistili jsme, že jsme si při stavbě nezajistili kvalitní dveře do našich místností a tím pádem je to jako bydlení v paneláku. Vše je slyšet.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři