Vzdělávací kolekce Svět divokých zvířat z nakladatelství De Agostini

Krásný den všem💗!

Dneska bych Vám chtěla dát tip na vzdělávací kolekci pro děti, která nese název Svět divokých zvířat a je z nakladatelství De Agostini. Aktuálně čekám, až mi dorazí čísla kolekce na kterou se s Románkem moc těšíme💓.


Pomocí kolekcí, které budou vycházet postupně, chce nakladatelství Vaše dítko vzít na dobrodružnou cestu do vzdálených míst naší planety jako je africká savana, asijská džungle nebo do tropických lesů😊. 
Děti tak mají možnost se dozvědět spoustu informací o divokých zvířatech, které na své cestě při dobrodružství potkají💓Děti se setkají totiž s příslušníky různých zvířecích rodin - se lvy, žirafami, pandami apod., ale také s jejich mláďátky a lidmi, které se o tyto zvířátka v rezervacích starají😊. Navíc se děti seznámí také s prostředím, kde zvířata žijí - ať už to jsou savany, džungle nebo poušť😊.





Kolekce má celkem 70 čísel, z nichž každá obsahuje vázanou knížečku s ilustracemi a s příběhy o zvířatech a prostředí, ve kterém žijí💓. Součástí každého čísla jsou také různé figurky divokých zvířat, stromů či budov, které vytvoří pro děti tu správnou atmosféru a zázemí pro hraní a výuku zároveň😊. 

Každé číslo naučí děti, jak zvířátka žijí, jaké mají návyky a jak vypadá prostředí ve kterém se vyskytují💓.


První číslo stojí symbolických 39 Kč. Určitě se ale vyplatí si objednat celou kolekci, protože ušetříte 100 Kč na každé zásilce, navíc obdržíte jedinečné dárky a v Prémiové objednávce získáte další skvělé figurky, které sbírku Vašich dětí rozšíří a hraní tak bude ještě větší zábavou😊.

Kolekci můžete objednávat  TADY😊. Já se moc těším až nám s Románkem kolekce dojde a užijeme si spoustu zábavy. Určitě Vám dám vědět v dalším článku, jak se nám kolekce líbí💗.


1 komentář

  1. My máme první díl a jak samotná zvířátka jsou velmi pěkně provedená tak i knížka a hlavně naučná, jen cena od třetího dílu je dost vysoká a to mě bohužel odradilo.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři