LEGO Storage úložné stylové boxy nejen do dětského pokoje

Krásný večer,

již dříve jsem několikrát zmínila, že Románek miluje různé stavebnice a LEGO je jeho srdcová záležitost. Proto pro mě byla jasná volba, že mu nesmí v jeho hracím koutku chybět LEGO storage úložný box , který si dle mého očekávání zamiloval od prvního okamžiku💗. 



Tyto boxy najdete v několika velikostech, barvách a s různým rozdělením samotných šuplíků. Naskládat si do nich může dítko nejen lego stavebnice, ale jakékoliv jiné hračky, kostičky a další nezbytnosti😊. Já jsem Románkovi vybrala dva velké úložné boxy -  bílý se dvěma šuplíčky, černý s jedním velkým úložným prostorem a jeden malý úložný box - šedý😊.



A úplně nejlepší na tom je, že kromě využití jako úložných boxíků je lze používat při stavbě maxi LEGO staveb. Románek je neustále přeskládává a staví na sebe, jak ho zrovna napadne a jak má náladu💓. A vzhledem k tomu, že u toho vydrží poměrně dlouho, tak dost přemýšlím, že mu ještě pořídím nějaké boxy navíc. Úložného prostoru totiž není nikdy dost a kostek na stavění také ne. Románek často také používá tyto úložné boxy na sednutí, takže využití je opravdu hodně😊.


Navíc tyto boxíky jsou opravdu krásná designovka, která se neztratí a zaujme nejen v každém dětském pokojíčku, ale třeba i v kanceláři💓. 

Všechny tyto krásné boxy koupíte na Mall.cz😊. 




Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři