Tip na vánoční dárek nejen pro děti od Abrex

Krásný večer💓,

dneska bych Vám chtěla dát tip na krásný vánoční dárek od firmy Abrex. Firma Abrex nabízí mnoho modelů - historických, klasických, závodních a to v několika měřítkách - 1:43, 1:18, 1:72 nebo 1:24. V roce 2016 přišla firma Abrex na trh s prvním modelem, který byl kompletně vyroben v České republice😊.
Skvělý je také to, že firma Abrex otevřela v roce 2015 Muzeum autíček a hraček na zámku Příseka u Jihlavy. Určitě tam s Románkem příští léto zavítáme, protože v muzeu je více než 10 000 exponátů vyrobených od roku 1910-1991 a také kompletní archív produkce Abrex. Jsem si jistá, že Románek bude nadšený!😊


Největším autíčkem, který jsme s Románkem dostali byla tahle krásná žlutá ŠKODA 11OR Coupé a to v měřítku 1:18😊. Tento model se vyráběl v letech 1970-1980 v Československu. Románkovi se tohle auto líbí, protože je ze všech tří největší a určitě i pro jeho výraznou žlutou barvu😊.


Druhým autíčkem je pak červený sklápěč Multicar Fumo, z něj je Románek velmi nadšený. Neustále ho baví s ním jezdit a nakládat a vykládat různé věci, takže se s ním zabaví na docela dlouhou dobu😊.


Třetím autíčkem je model, který je plně vyrobený v České republice - Škoda 1201, který byl vyráběn v roce 1955-1961 jako užitkový vůz😊. Ten je pro svůj neobvyklý vzhled velmi zajímavý a určitě upoutá pozornost na první pohled😊.



Firma Abrex kromě osobních auto, vyrábí také auta nákladní, motorky, vozíky, ale třeba i stavebnice

Dárek v podobě autíčka, nákladního vozu či motorky udělá radost nejen dětem, které si s těmito modely vyhrají, ale také dospělým😊. Autíčka lze totiž nechat na podstavci, vystavit si je a budou tak pěknou vzpomínkou😊. Takový dáreček pak může udělat radost třeba dědečkovi, který dostane miniaturu auta jako vzpomínku na své první auto či motorku ke které měl třeba nějaký citový vztah. Nebo může být pěkným dárkem i strejdovi s tetou, kteří třeba měli auto spojené s nějakými zážitky či dovolenými a takový dárek jim pak bude na poličce pěknou vzpomínkou na jejich na staré časy😊.


Určitě se na stránku Abrex mrkněte, najdete tam krásné modely aut a motorek, které opravdu potěší a budou tak třeba srdcovou záležitostí pro obdarovaného💓. 







Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři