Gazela Energy – výherce dTestu v kategorii nejlevnější celková roční cena energií

Dneska bych Vám chtěla představit v článku něco více praktického a to konkrétně pro domácnost – Gazelu Energy, která se jako dodavatel energií řadí dle dTestu mezi nejlevnější 😊.

                                                      


Jakožto maminka malého prcka, koukám nejen na ceny, ale také recenze či doporučení. A sama hodně čtu právě výsledy dTestu, kde najdete různá hodnocení od různých produktů až třeba právě po cenu a kvalitu energií 😊.

Gazela Energy byla v dTestu v červnu 2020 srovnávána s celkem dalšími 25 distributory, kde se v kategorii D25d (klienti elektřinou topí a ohřívají vodu a je dvoutarifní – odlišná sazba přes den a v noci ) umístila na prvním místě s celkovou roční cenou a v kategorii D02d (nerozlišuje se denní a noční doba, klienti elektřinou jenom svítí) jako druhá nejlevnější! 😊






Kromě ceny, která je pro spotřebitele asi nejvíce důležitá se mi líbí také možnost srovnání cen –vyčíslí Vám jejich roční úsporu ve srovnání s Vaším nynějším dodavatelem a Vy se tak můžete aspoň v klidu rozmyslet, zda se Vám přechod ke Gazele vyplatí 😊.

Navíc tím, že fakturují online, nevydávají peníze za pobočky a prodejce – tudíž cenu pro Vás mohou držet co nejníže 😊.

Pokud byste přesto nebyli z nějakého důvodu spokojení, můžete v měsíční lhůtě smlouvu vypovědět a to bez udání důvodu, což mi přijde také jako opravdu veliký plus, protože nejste ničím vázáni.

Vše, včetně podpisu smlouvy se vyřizuje přes jejich aplikaci, což je naprosto skvělý! Nemusíte lítat nikde po pobočkách a navíc díky aplikaci můžete mít vše pod kontrolou  - přehledy, kolik platíte a můžete si připojit libovolný počet odběrných míst – třeba prarodiče, chalupu či Vaši kancelář.


Pokud Vás Gazela Energy zaujala, určitě mrkněte na jejich webové stránky , protože v dnešní době je každá ušetřená koruna dobrá 😊.



1 komentář

  1. V dnešní době je takových poskytovatelů elektřiny a plynu, že se v tom úplně ztrácím. Toto nechávám na manželovi, on tomu rozumí víc než já. Já akorát vím, že topíme dřevem v akumulačních kamnech, která jsme si objednali z https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ a chodím do nich přikládat. Naposledy přikládám tak v 8 večer a pak už necháváme kamna dohořet a přes noc se z nich uvolňuje naakumulované teplo, takže tu máme i ráno teplo.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři