Žehlící kartáč HSB100E od BaByliss

Krásný den,

dnes mám pro Vás skvělý tip na žehlící kartáč BaByliss. Francouzskou firmu BaByliss nemusím zdlouhavě představovat. Řadí se totiž mezi specialisty v péči o vlasy a značku číslo 1 na evropském trhu v kategorii rovnání vlasů.



Já si svoje vlasy žehlím v průměru tak 1-2 krát týdně žehličkou na vlasy a se žehlícím kartáčem jsem neměla žádné zkušenosti. Svoji žehličku na vlasy mám už 7 let a stále slouží dobře, ale těšila jsem se, až vyzkouším něco nového. Žehlící kartáč jsem zkoušela poprvé, tak jsem byla zvědavá na výsledek😊.


Líbí se mi, že vyrovnávací termo kartáč kromě funkce žehlení a zároveň česání plní také zčásti funkci sušící, takže pokud máte vlasy ještě trošku mokré (cca z 50%), tento kartáč si s nimi hravě poradí! Kartáč je pro svou ionizaci vhodný také na krepaté vlasy, které jsou náchylné k vysušování či poškození vlasů.

Co mně osobně jako první na kartáči zaujalo byla jeho krásná růžová barva a celkový design kartáče, to je radost pohledět. V balení byla navíc i podložka, která je určená na odložení teplého kartáče.

Kartáč je určen pro všechny typy vlasů a to můžu potvrdit i já s dlouhými a hustými vlasy! Na tomto velkém kartáči se speciálním keramickým povrchem se nachází 126 vyhřívaných hrotů.


Můžete zde využít 3 stupně teploty a to 160°C,180°C a 200°C. Na kartáči kromě těchto stupňů najdete taky LED indikátor, který po vypnutí signalizuje, že je kartáč dostatečně nahřátý a připravený k použití.


Já jsem při prvním použití zvolila rovnou teplotu 200°C kvůli mým dlouhým a hustým vlasům. Vlasy se mi nějak extra nevlní, jen jemně, ale působí díky hustotě neupraveně a to mi vadí. Co mě udivilo, bylo nahřívání kartáče. Myslela jsem, že to potrvá tak minutku, ale během cca 3 sekund byl kartáč připraven k použití.Tak jsem šla na věc! Já osobně kartáč používala tak, že jsem česala své vlasy po směru růstu, ale jakoby zespodu, tedy hroty nahoru. Ale záleží na každém z Vás, jak Vám to bude vyhovovat.

Manipulace s kartáčem je velmi snadná a rychlá

Co mě příjemně překvapilo, bylo to, že moje vlasy byly vyžehlené maximálně během 15-ti minut, což je u mě v porovnání s žehličkou poloviční čas! Kartáč totiž díky své velké ploše narovná mnohem více vlasů než běžná žehlička na vlasy. Je to tedy velká úspora času, kterou ocení každá žena😊.


S výsledkem žehlení tímto kartáčem od BaByliss jsem velmi spokojená. Vlasy jsou hezky vyžehlené, učesané, nadýchané, zkrocené, přirozeně se lesknou a hlavně díky ionizaci neelektrizují!  Navíc vlasy nejsou po vyžehlení zplihlé, ale krásně nadýchané. Obrovským plusem je také obrovská úspora času, kterou ocení každá žena.


Vlasy po použití jsou krásně vyžehlené, upravené a stále nadýchané!


KLADY
+ rychlé nahřátí
+ vyžehlí větší plochu než žehlička
+ vlasy jsou po použití nadýchané a nejsou splihlé
+ velká úspora času (zkrátil mi dobu žehlení cca o polovinu)
+ vyžehlené a lesklé vlasy
+ dokáže zároveň vysušit cca 50% mokré vlasy
+ ionizace
+ nezacuchává a neelektrizuje vlasy
+ snadná manipulace
+ 3 stupně teploty dle typu vlasů

ZÁPORY
- zatím jsem žádné nenašla

Tento žehlící kartáč bych určitě doporučila všem, kteří si chtějí vyžehlit svoje vlasy a zároveň uspořit i čas. Pro více informací o tomto kartáči se mrkněte na webové stránky BaByliss KLIK.
Na jejich stránkách KLIK najdete spoustu produktů v péči o vlasy. Mě osobně od nich zaujalo ještě spoustu dalších věcí, například Parní žehlička na vlasy TATO , Profesionální fén 6670E TENTO nebo kosmetické zrcátko KLIK.













2 komentáře

Pravidelní čtenáři