Kolorky - stylové dětské plenky, které baví

Krásný den,

dneska mám pro Vás recenzi na  české dětské eko plenky Kolorky 😊. Tedy, abych to uvedla na pravou míru - vývoj a design plenek je z ČR, jednotlivé části jsou pak vyráběny v zahraničí. Pokud Vás to zajímá podrobnějí, můžete se mrknout TADY.  Někteří již tyto plenky znáte, někteří ne a nebo jsou tu  mezi námi třeba i ,,váhavci", kteří se na ně třeba chystají. Na Instagramu ale vídávám velkou kopu spokojených zákazníků, což o něčem vypovídá! Takže mi to nedalo a s Románkem jsme museli tyto plenky také zkusit. A upřímně - nevím, kdo z nich měl větší radost😃. Ale teď už šup k recenzi.

Kolorky zaujmou každého na první pohled a to především svým krásným designem! Musím říct, že ten design si opravdu zamiluje každý😊. Jsou hravé, veselé a pozitivní, takže vidět miminko v takovém designu je jednoduše pro každou maminku ( a nejen maminku ) pastva pro oči 😊.Aktuálně mají tři designy - první, kterým Kolorky začínaly, jsou proužky a nově také s motivem srdíčky nebo balóny. Musím říct, že se mi líbí všechny designy a nedovedu říct, který se mi líbí nejvíce, protože každý má něco do sebe😊.



Vzhledem k tomu, že Kolorky jsou známe především pro svůj krásný design, můžou se maminky těšit, že bude pravidelně obměňovaný! Skvělým plusem navíc je to, že jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných materiálů a to bez příměsí PVC, chloru a dalších látek, které mohou u malých dětí způsobovat alergie nebo astma. Jsou šetrné k dětské pokožce a to díky ultra prodyšné tkanině, takže sbohem vyrážko! 

Plenky krásně zvládly nejen denní nošení, ale především to náročnější - večerní spánek. Ráno nebyly pročůrané jako tomu bývá u jiných plenek a zápach od moči byl mnohem menší v porovnání s plenkami, které používáme běžně. Na dotek není téměř cítit, že jsou mokré. Takže savost hodnotím na jedničku s hvězdičkou. Okolo nožiček drží pěkně a nezařezávají se v tříslech.  Líbí se mi, že plenky jsou na dotek tenké a hebké. Žádné naducané nebo nepříjemné na omak. Plenky jsou navíc dermatologicky testované a certifikované Státním zdravotním ústavem. 

Při objednání Kolorek si můžete vybrat nejen design plenek, ale také, zda chcete týdenní, 14ti denní nebo měsíční balení. Pak už jen zvolíte požadovanou velikost  dle váhy dítěte - S, M, L a XL  a můžete se vesele těšit na Vaši objednávku😊. 

Musím vyzdvihnout také rychlost dodání a v případě potřeby ochotu a velmi příjemnou komunikaci ze stranky Kolorek. To je pro mě také při nákupu důležité. 

Jedinou nevýhodou těchto plenek může být cena, která je trošku vyšší oproti běžným plenkám. Jenže, jednou zkusíte eko plenky a už vidíte obrovský rozdíl v porovnání s těmi běžnými z obchodu. Ale to nejde popsat, to musíte zkusit sami a uvidíte ten rozdíl! 😊 Tady ale opravdu platí,  že cena se rovná kvalitě. Kolorky navíc mívají různé slevové akce, takže když takovou vychytáte, můžete si nakoupit pořádnou kupu zásob.

A co Vy? Podlehly jste Kolorkám? 😊

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři