Představení nového výrobníku SodaStream v Crystal baru v Praze

Krásný večer,

minulý týden jsme byli s manželem a Románkem pozváni na společenskou akci SodaStreamu, kde byl představen nový výrobník Crystal.

Musím říct, že celá akce byla promyšlena do posledního detailu. Akce se konala v krásném a útulném prostředí - v Crystal baru v Praze😊. Název zvolené restaurace byl totožný s názvem výrobníku a to byl záměr😊.


Při příchodu do Crystal baru jsme se usadili ke stolu, kde měl každý připraven v nové skleněné láhvi od SodaStreamu domácí perlivou vodu a k dispozici na talíři ovoce pro dochucení.


U baru míchali barmani Welcome drink, který nesl název Crystal lady a byl nachystán ve skleněné nádobě ve tvaru crystalu s korkovým uzávěrem. Každý pak obdržel jeden skleněný crystal a sklenici. Další trefa do černého a skvěle promyšlený záměr. Musím říct, že tento Welcome drink byl nejlepší, jaký jsem kdy měla. A to myslím upřímně! Byl úplně slaďoučký a to i přesto, že to byl alkoholický drink. Drink se skládal z domácí perlivé vody ze SodaStreamu, vodky, růžové limonády, žvýkačkového sirupu a citronové šťávy.



Před zahájením představení nového Crystal výrobníku vystoupil na této akci velmi známý pán ve svém oboru - Alexander Zoltán, který dovede hrát úžasné skladby za pomocí sklenic na tzv. skleněnou harfu. Musím říct, že to byla dokonalost a absolutní symfonie pro uši. Ale to si musí člověk zažít.



Po cca 10-15ti minutách přišlo na řadu představení nového výrobníku SodaStreamu, kdy nám byl ukázán, názorně předveden a dozvěděli jsme se o něm spoustu informací. Musím říct, že výrobník je designově krásný a elegantní. Nebudu tady ale výrobník rozebírat úplně dopodrobna, protože bych se tomu chtěla věnovat pak v samostatném článku. Každopádně jsem nadšená❤. 


Po představení nového výrobníku byla možnost pro dotazy a následovalo opět vystoupení pana Alexandera Zoltána. Celá akce byla završena výborným rautem. Při odchodu dostali všichni dárek - skleněnou láhev a sadu sklenic.

Musím říct, že to byla velmi příjemná a do posledního detailu promyšlená akce, kde jsme se setkali se samými milými, příjemnými lidmi a byl nám představen - za mě jeden z nejkrásnějších výrobníků od SodaStreamu.



Přeji Vám pěkný zbytek večera❤.








Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři