Letní sluneční ochrana s La Roche - Posay

Krásný den💓,

tak co, už jste připraveni na léto?😊 V létě byste neměli zapomínat na ochranu proti sluníčku pro celou rodinu😊. Pokud byste ochranný faktor nepoužívali, hrozí Vám kromě spálení pokožky také třeba předčasné stárnutí pokožky. Mnoho lidí ani neví, co přesně ochranný faktor znamená - čím vyšší ochranný faktor opalovacího krému, tím delší dobu můžeme na sluníčku strávit bez rizika spálení 😊.

Ochranu proti sluníčku jsme doma zvolili od značky La Roche - Posay z řady Anthelios😊. Tato řada chrání citlivou pokožku a pokožku, která je náchylná na sluneční alergie😊. Vyznačuje se vysokou ochranou před UVA záření (je vyšší než Evropský standard). Navíc je bez parfému, parabenů, nekomedogenní a testováno pod dermatologickou kontrolou.



Anthelios ULTRA komfortní krém SPF 50+


Tento krém je ideální pro citlivou pokožku okolo očí, takže ho určitě uvítají třeba majitelé kontaktních čoček. V očích totiž neštípe😊. Chrání proti UVA, UVB, IR A- záření a poškození znečištění prostředí. Oceňuji na něm také to, že nezanechává bílé stopy na pokožce, není mastný a nelepí. Navíc je voděodolný😊.
Já jsem za tento krém moc ráda, protože bohužel patřím mezi ty, které mají citlivé oči a jejich okolí, takže tento krém uvítám s otevřenou náručí 😊.


Anthelios XL SPF 50+ sprej


Tento sprej s vysokou ochranou je vhodný nejen na tělo, ale i tvář😊. Neobsahuje parabeny, je nekomedogenní a velmi voděodolný. Oproti předešlému je s parfemací, ale to mi vůbec nevadí😊. Ochrana SPF 50+ je posílená proti UVA záření a obsahuje zklidňující a antioxidační  Termální vodu z La Roche - Posay😊. Oceňuji praktickou pumpičku, protože tento způsob nanášení mi přijde rychlejší a praktičtější😊.


Anthelios SPF 50 Osvěžující sprej na obličej proti lesku pleti


Tento produkt je naprosto božský! 💙Jedná se o svěží sprej, který se rychle vstřebává. Po použití je pleť suchá a není vidět, že produkt byl aplikován😊. Má lehkou a příjemnou vůni😊. Tento sprej je s technologií, která pomáhá proti lesklé pleti a stal se mým věrným společníkem v kabelce -  používám ho ve vedrech celkem často💙.


Dermo-Pediatrics Gelové mléko na mokrou i osušenou pokožku SPF 50+


Tohle vysoce voděodolné mléko pro děti je bez parfému a bylo testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou😊. Je určeno pro tu nejcitlivější dětskou pokožku😊. Velmi lehce se nanáší,  pokožka po něm nelepí ani není mastná a při aplikaci na mokrou pokožku nezanechává po sobě bílé stopy😊. Ochrana 50+ je posílená proti UVA záření (přísnější než Evropská doporučení)😊.


Pocket Dermo - Pediatrics SPF 50+


Tenhle kapesní opalovací krém jsem si zamilovala na první pohled😍. Je v něm 1 týden fotoprotekce do kapsy, ale nedokážu to takto posoudit, protože já ho nosím jako ,,kabelkový" - Románka natřu doma výše zmíněným Gelovým mlékem a tento kapesní pak už používám v průběhu dne na opětovné natření😊. Je super, že nezabere moc místa, takže ho z kabelky vůbec nevytahuji😊. Ideálním společníkem bude ale i třeba pro děti na školní výlet, do batůžku nebo třeba na zimní sporty😊.


A co Vy, už jste připraveni na léto? 💙 

Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři