Vybíráme dovolenou aneb poprvé u moře ve třech!

Krásný den💗.

letos jsme se rozhodli s manželem, že vyrazíme k moři💓. Moc se těšíme, nejen na to, až si odpočineme, ale i na reakci malého Románka, který miluje vodu a hlavně na to, že budeme celá rodina spolu v teple, u moře a že si odpočineme😊.

Díky reklamě na internetu na mě jednou vyjela zajímavá nabídka zájezdu od CK Afrodita, tak jsem hned sjela jejich webové stránky, kde mě zaujalo několik jejich pobytů u moře a celkově mi byla jejich CK sympatická😊. Nedalo nám to a do CK Afrodity jsme se zajeli poptat osobně a během chviličky měli jasno - s touto CK chceme určitě jet 😊. Paní nám ochotně doporučila několik variant dle našich požadavků a věnovala se nám na 100%. Takové přátelské a upřímné jednání se v dnešní době málo vidí😊. CK Afrodita nabízí pobyty v destinacích - Rhodos, Karpathos, Turecká riviéra, Severní Kypr, Maledivy a Beruwela😊. 

S manželem jsme se shodli, že nyní výběr zájezdu vnímáme jinak, což je podle mě úplně normální - chceme a koukáme se na věci, které bychom třeba jako bezdětní neřešili a nebyli pro nás prioritou😊. 

Co tedy od pobytu u moře očekáváme a jsou naše takové hlavní priority?
  • Pěkné a hlavně čisté ubytování ( ne, že bychom jinak chtěli být v ošklivém a špinavém hotelu, ale teď tuhle prioritu řešíme mnohem intenzivněji).
  • Blízkost hotelu od moře ( předtím jsme opravdu neřešili, zda bude hotel 50 m nebo 3 km, ale teď s dítětem a ještě tak malým chceme být co nejblíže).
  • Vyžití v hotelu nejen pro nás, ale hlavně pro dítě ( bazény, brouzdaliště, dětský koutek, animační programy, večerní programy).
  • Čistá a písčitá pláž
  • All Inclusive
  • Možnost výletů
  • Balkón/terasa s výhledem na moře

Naši favorité mezi kterými se rozhodujeme:

Turecká riviéra - Alanya: Sentido Numa Bay


Co nás zaujalo na Sentido Numa Bay je to, že hotel, je nově postavený,  je nádherný, navíc přímo v něm se nachází i nákupní možnosti😊. Centrum města Alanya je 17 km, takže autobusem bychom tam byli za chviličku😊. Přímo hotel má svoji soukromou písečnou pláž a nabízí osušky, lehátka a slunečníky zdarma😊. Stravovaní je formou ULTRA all inclusive ( 24 hodin denně) včetně plážového baru😊. V celém hotelu je WI-FI, spousta restaurací a barů, fitcentrum, dětský koutek, venkovní bazén, brouzdaliště, vnitřní bazén, aquapark, vířivka, spa centrum, sauna. Aktivity, které hotel nabízí jsou například turecké lázně, animační programy, vodní sporty, salón krásy, miniklub atd.










Řecké ostrovy- Rhodos: Sun Beach Lindos


Druhou variantou se nám zalíbil rodinný hotel Sun Beach Lindos😊. Hotel se nachází přímo na pláži a v jeho okolí je spoustu restaurací a obchodů😊. Líbí se mí hodně řecký styl😊. Nabídka stravování je Light All Inclusive  (10:00-22:00 hod.). Hotel disponuje venkovním bazénem, dětským bazénem, barem na pláži a dětským hřištěm😊.
V hotelu bývají příležitostné večerní programy, dětské hřiště a vodními sporty na pláži. Město Lindos se nachází cca 7 km od hotelu😊.






Kypr - Severní Kypr: Acapulco Resort Spa


Acapulco Resort Spa je luxusní hotelový komplex, který se nachází u jedné z nejhezčích pláží Severního Kypru😊. Přístavní město Kyrenia je od hotelu cca 10 km 😊. Písečná pláž se nachází přímo u hotelu a stravování je formou All Inclusive ( 10:00-24:00 hod.). Hotel disponuje restauracemi, bazény, obchody, posilovnou😊. Hotel nabízí animační programy nejen pro děti,  ale i dospělé,vířívku, masáže, lunapark aj.😊





Tak co? Která z těchto tří destinací Vás nejvíce zaujala? 💓 Určitě se můžete těšit na další článek, pro jakou variantu jsme se nakonec rozhodli😊.

1 komentář

  1. Turecko mě už hrozně dlouho láká, ale zatím bohužel nebyla možnost se tam podívat. Celkově jsem na dovolené letos ani minulý rok nebyla. Radovánky ve vodě mně ani dětem naštěstí nechyběly. Máme totiž na zahradě poměrně velký bazén ve kterém můžeme skotačit do aleluja. Je ale pravda, že moře a slanou vodu to samozřejmě nenahradí. Pevně ale věřím, že se někam vydáme příští rok. Třeba vyjde zrovna to Turecko. :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři