Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme - Pánská parfémovaná voda

Krásný den💓,

dneska bych pro Vás měla recenzi, kterou můžete využít i jako tip na dárek třeba pod stromeček pro Vašeho přítele/manžela😊.

Mému manželovi na rozdíl ode mě stačí jedna menší polička na jeho pánské kosmetické nezbytnosti. Není to typ, který by si třeba dělal pleťové masky či používal několik krémů. Na co si ale potrpí, jsou voňavky😊.

Poslední, kterou jsme společně s manželem vybrali byla parfémová voda Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme 😊.


Musím říct, že z této parfémované vody jsme nadšení oba dva😊. Parfémová voda má nádherné modré balení, které není papírové, jak je u vůní obvyklé, ale řekla bych, že ze semiše a tudíž na dotek velmi příjemné💓. Díky tomuto semišovému balení je i velmi elegantní svým vzhledem a upoutá snadno pozornost již od prvního pohledu😊.


 Tato vůně je jemná, svěží, energická, ale zároveň velmi intenzivní😊. Stačí si nastříkat opravdu jenom trochu a manžel voní ještě druhý den😍.

Základ této parfémové vody tvoří pižmo a jantarové dřevo, srdce pak jalovec a mořská voda a nakonec hlava je tvořena grapefruitem a mandarinko-pomerančovým aroma😊.

První moment po nastříkání je cítit mandarinko-pomerančové aroma, které je jemně nakyslé a svěží. Po chvíli, kdy se vůně rozleží, jde cítit výše zmíněné pižmo a jantarové dřevo, které dodají této parfémované vodě to pravé, mužské a energické JÁ😊.


Parfémovou vodu Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme si zamiloval na první přičichnutí nejen manžel, ale i já😊. Řekla bych, že bude sedět spíše mladším mužům, kterým určitě udělá radost nejen díky svojí výdrží, ale také pro velmi jemnou a energickou vůni💓.


Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři