BaByliss - profesionální fén 6610DE

Krásný večer💓,

dneska bych Vám chtěla představit profesionální fén na vlasy 6610DE zn. BaByliss 😊. Co se týká vlasových výrobků, tak na ty já jsem ,,přísná" co se týká nároků na ně, protože díky mým dlouhým a hustým vlasům mi ne vše sedne. Fén je mým velkým pomocníkem, protože tím, že mám hodně vlasů, tak si je nemůžu třeba nechat volně proschnout, protože by trvalo hodně dlouho než by mi vlasy uschly. V létě, když jsou horka, tak fén používám minimálně, vlasy jsou suché rychleji. Ale přes chladnější období mi fén ulehčuje můj ,,těžký život s hustými vlasy"😊. Myslím, že francouzskou značku BaByliss nemusím nějak představovat, zná ji určitě každý, protože se řadí mezi francouzské specialisty v péči o vlasy😊.


Ale teď už mým dojmům z tohoto fénu na vlasy😊. Co mě zaujalo jako první byl samozřejmě design fénu, který je v černé matné barvě a je oživený lesklým černým proužkem, ve kterém je právě nápis BaByliss😊. Krásné a elegantní zároveň, takže určitě palec nahoru za design😊.

Čeho jsem si všimla vzápětí, byla hmotnost fénu - fén byl opravdu lehoučký oproti těm, které jsem jinak za svůj život měla. Je to nějakých 493g bez kabelu😲. Pro mě je hmotnost fénu docela velký ukazatel při jeho výběru, protože mám husté vlasy a ono fénovat si takové množství na hlavě nějakou dobu trvá a fén se mi tak vždy v ruce protíží😟. Často se mi tak stávalo, že mě z fénu bolela ruka. Potřebuji na své vlasy,,nadupaný" fén (ne maličký cestovní), který bude zároveň lehký a to tento splňuje na jedničku💗.


Fén má 2 rychlosti foukání vzduchu a 3 teploty - studený vzduch,  mírně teplý vzduch a teplý vzduch😊. Každý preferuje něco jiného, já osobně střídám studený vzduch se středně teplým vzduchem. Rychlost vzduchu se pohybuje okolo 100km/hod a musím říct, že vlasy mám vysušené opravdu rychle😊. Příkon fénu je 2100 W. 


Profesionální AC motor fénu 6610DE má dlouhou životnost, která by měla být 1000 hodin😲!  Funkce ionizace je samozřejmostí - ta zajišťuje lesklý účes a neelektrizující vlasy. 
Součástí balení je také difuzér a úzký tvarovací nástavec😊. Já osobně tyto nástavce nepoužívám, ale třeba hodně mých kamarádek ano, takže záleží opět na preferencích a na zvyku😊. 

Doporučená cena fénu je 1 190 Kč, což mi přijde vzhledem k poměru cena vs. kvalita opravdu dobrá cena😊. Navíc fén není věc, kterou pořizujete každý rok😊. 

Za sebe můžu tohoto vlasového pomocníka určitě doporučit😊.






2 komentáře

  1. Ja veľmi fén nepoužívam ale tento vyzerá super. Ja mám svoj nejaké 4 roky a na to občasné sušenie mi stačí.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  2. Já už asi 4 roky používám fén, co byl z nějaké limitované edice od Remington. Je z té edice, kdy hoodně frčel arganový olej :) a pro zákazníky používám profesionální fén a ten je hroozně těžký :/

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři