SodaStream:limitovaná edice výrobníku Jet Premium v metalických barvách

Krásný večer💗,

dneska bych Vám chtěla představit limitovanou edici výrobníku Jet Premium od SodaStreamu, který je nově ve třech metalických barvách - zlaté, růžové a titanu 😊. Tato limitovaná edice vznikla výhradně pro český, slovenský a maďarský trh😊. 



Každý z výrobníku v metalické barvě připomíná jeden ušlechtilý kov - titanová je známkou elegantního materiálu, barva zlatého kovu je spojena s krásou a úspěchem a v neposlední řadě růžově zlatý odstín s nádechem mědi bývá spojován s módní a vyhledávanou barvou😊. 

Zamilovala jsem se (nečekaně) do metalicky růžové a byla to láska na první pohled💓. Věděli jste vůbec, že výrobník Jet Premium patří k nejprodávanějšímu modelu SodaStreamu?😊
Já si myslím, že se tento výrobník opravdu povedl a je to zase něco jiného😊. Prémiové barvy s kovovým nádechem vypadají opravdu božsky a udělají určitě parádu v nejedné kuchyni💓. 



Obsluha výrobníku je naprosto jednoduchá -zašroubujete láhev a počtem stlačení tlačítka si regulujete perlivost dle toho, jak to máte rádi😊. Já preferuji maximální perlivost naopak třeba moje babička jenom mírnou😊. 

Na SodaStreamu je nejlepší to, že Vám tak skončí tahání těžkých láhví z obchodu - domácí perlivou vodu si totiž uděláte kdykoliv, kdy na ni dostanete chuť a z pohodlí domova, popřípadě si ji ochutíte kousky ovoce nebo příchutěmi SodaStreamu😊. Já osobně preferuji s kousky ovoce, které domácí perlivé vodě dodají ten správný šmrnc 💗. Domácí perlivou vodu si tak připravíte kdykoliv, čerstvou a bez nějaké větší námahy😊. 


Součástí balení je také bombička ze které připravíte až 80l domácí perlivé vody, záleží jak moc perlíte😊. Jakmile pak zjistíte, že domácí perlivá voda už není tak perlivá, je na čase vyměnit bombičku za novou - vezmete starou bombičku do jednoho z více než 2 000 výměnných míst a tam Vám dají bombičku novou😊. 

V balení se také nachází jedna opakovatelně použitelná nápojová láhev a  nechybí ani dvě sklenice od návrhářů SodaStreamu o objemu 330 ml, které již doma máme a musím říct, že se z nich moc dobře pije😊.


Co na tyto výrobníky říkáte? Jaká barva Vás nejvíce zaujala?😊




1 komentář

  1. Jéé, tak teď jsi mě tímhle článkem vrátila o několik, několik let zpátky, kdy jela éra SodaStreamu a ani naše rodina nemohla být pozadu.. :-D Každopádně teď se jejich funkce i design posunuli o několik levelu výše. Design je náádherný!! To se musí nechat! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři