Společenská hra Párty alias Ženy versus muži

Krásný den,

dneska bych Vám chtěla dát tip na jednu skvělou společenskou hru od Albi.cz. Delší dobu jsem pokukovala po nějaké společenské hře, když nám přijede návštěva, ať se po večerech trošku pobavíme😊. A teď, když je venku častěji sychravo a zima, je tato společenská hra přímo stvořená pro tento čas😊.




Párty alias Ženy versus muži je společenská hra, kde se zaručeně nudit nebudete, to vám zaručuji! My se u ní vždy hrozně nasmějeme😊. Jedinou podmínkou pro hraní této hry jsou 4 lidé a z toho minimálně dvě ženy a dva muži😊.  


Součástí hry je herní plán s políčky, dvě figurky, dva druhy kartiček a také přesýpací hodiny. Hra spočívá v tom, že hrají vždy muži proti ženám. Ženy mají své kartičky se slovy z mužského světa a muži zase kartičky se slovy ze ženského světa😊. 
Poté to probíhá tak, že si například žena vezme kartičku, kde má vysvětlit slovo, které se na ní nachází druhé/dalším ženám ze svého týmu a ty ho musí uhodnout. Pak-li, že ho uhodnou, mají bod a posunou se dál na herním plánu. To samé pak platí mezi sebou i pro muže😊.


Je to opravdu zábavná hra, u spousty slov se musíte zamyslet, jak ho člověku ze svého týmu vysvětlit a kolikrát je to vysvětlování opravdu vtipné. Jen pro představu, z mužského světa ženy vysvětlují slova jako je například karburátor, dršťková polévka, azenál, přímý kop, sedan, rašple apod. Ze ženského světa se můžete setkat se slovy jako jsou savo, šminky, vinný střik, plus size modelka, samet, tělové mléko, být in, Panadol a spousty dalšího :-).




Tato hra je zábavná, procvičuje komunikaci a vyjadřování, učí improvizaci a spolupráci v týmu😊. Za sebe určitě můžu doporučit, protože se u ní vždy hodně nasmějeme😊.


Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři