Naše první dovolená ve třech :-)

Krásný den,

nedávno jsem se zmiňovala v tomto článku, že vybíráme dovolenou a rozmýšlíme se, kam vyrazíme💓. Dostala jsem několik zpráv, kam to nakonec bude a že se těšíte na článek😊. Abych byla upřímná, trošku jsem Vás napínala, vybráno totiž už máme delší dobu😊.

Jak jsem již jednou zmiňovala, poletíme s CK Afrodita, která nás zaujala velmi ochotným, a osobním přístupem a především přátelským a upřímným jednáním😊.



Ale teď už Vás nebudu napínat, vybrali jsme ...😊




Nebudu Vám nic nalhávat, tato destinace a hotel patřil k našim ,,horkým" favoritům od začátku😊. Nádherný a nově postavený hotel nás zaujal na obrázcích od první chvíle😊. Nachází se cca 17 km od centra města Alanya😊.



Ubytováni budeme v rodinném hotelu Sentido Numa Bay ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na moře, na to se moc těším💓. Na to, až malý usne a my si s manželem sedneme na balkón, budeme si povídat, vychutnávat dobré jídlo a koukat na ten krásný výhled💓. Součástí bude i dětská postýlka, kterou poskytuje hotel do 3 let automaticky, poté na vyžádání😊.


Pláž má hotel menší a soukromou, přičemž lehátka, slunečníky a plážové osušky máte k dispozici zdarma, takže o starost méně😊.


Typ stravování budeme mít ultra all inclusive, tzn. navíc konzumace alkoholických i nealkoholických nápojů 24 hodin denně.

Co se týká vybavení hotelu, tak je velice pestré - hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (barbeque, asijská, rybí), několik barů, relaxační bazén, vnitřní a venkovní bazén, aquapark, miniklub, herna, vířivka, spa centrum, fitness centrum, discotéka a animační programy nejen pro děti, ale i dospělé. Takže podle mého je vyžití opravdu bohaté😊.





Odlétat budeme v druhé polovině září z Prahy, čas nám bude ještě upřesněn😊. Let trvá cca 3 hodinky a poté nás čeká ještě transfer autobusem😊. Jsem hlavně zvědavá, jak Románek ten transfer zvládne, je živější povahy, ale myslím si, že nás překvapí a bude to nakonec v pohodě😊.

Odlítáme na 7 nocí a myslím si, že pro nás s takovým prckem je to úplně ideální😊.

Moc se těšíme až budeme jako rodina spolu, odpočineme si, nabereme síly, bude to moc fajn😊. Kromě relaxování u moře bychom rádi také vyrazili na nějaké výlety - zaujalo nás delfinárium + aquapark a mě hodně zaujalo i Pamukkale, což je překrásné místo, kde se nacházejí nádherné bílé terasy a vodopády😊. CK Afrodita nabízí velké množství výletů, takže uvidíme, pro které se nakonec rozhodneme, ale delfinárium je stoprocentní😊.

Určitě se s Vámi podělím o naše zážitky z dovolené nejen tady na blogu po návratu, ale také průběžně na mém Instagramu😊.

Mějte príma den 😊.


Žádné komentáře

Pravidelní čtenáři