Produkt měsíce dubna: Maybelline - LASH Sensational

Krásný den všem,

rozhodla jsem se, že každý měsíc vytvořím post na nějaký můj oblíbený produkt/věc. Tento měsíc je to moje nejoblíbenější řasenka na kterou nedám opravdu dopustit.



 Asi jako většina holek, jsem vyzkoušela řasenek opravdu požehnaně. Přes levné z drogerie po dražší ze značkových prodejen. K této se ale vždy stejně nakonec vracím

V první řadě musím zmínit, že  opravdu nemám ráda umělohmotné štětečky. Toto je však jediná řasenka, kde tento umělohmotný štěteček ,,toleruji". Svoje řasy mám dlouhé, ale konečky mám světlé. Před tím, než nanesu jakoukoliv řasenku, tak si přepudruji svoje řasy pudrem, protože řasenka pak lépe maluje a ,,černí". Základem každého malování řas je určitě trpělivost. Nikdy nemalujte řasy ve spěchu, protože pak z toho nevznikne nic hezkého. Je potřeba si s nalíčením řas dát trošku práce, protože výsledek je pak skutečně znát. Ale teď už k samotné řasence.

Jako menší nevýhodu vidím u této řasenky v tom, že určitě není vhodná pro ty, které chtějí zvětšit objem řas, protože řasy prodlužuje, ale přijde mi, že objem zůstává stejný. Dále je potřeba se s touto řasenkou naučit trošku pracovat, protože když je nová, nabírá hodně barvy a pokud nemáte v ruce trošku grif (buďte trpělivé, trpělivost růže přináší 😊), může Vám řasy nehezky slepit a není nic horšího na oku než muší nožičky, že 😊.



Mezi její největší výhody patří, že na řasách opravdu dobře drží, takže pokud nemáte dobrý odličovač, můžete s tím trošku bojovat. Nerozmazává se a drží celou dobu jako přibitá, takže není nutno ji během dne přemalovávat. Její kartáček je prohnutý a na každé straně má jinak dlouhé štětinky, díky čemuž nalíčíte dobře každou řasu zvlášť. Tuto řasenku jistě ocení i ti, kteří mají řasy rovné, protože řasy dokáže krásně natočit a není potřeba kleštiček na řasy. Výsledný efekt této řasenky je velmi přirozený, ale zároveň výrazný. Po jejím nanesení máte řasy opravdu krásné, úplně jako mrkací panenka.

Nalíčené jedno oko

Nalíčené obě oči

Konečné shrnutí:

+ výdrž
+ nerozmazává se
+ prodlouží a natočí řasy
+ přirozený, ale výrazný efekt řas


- je třeba se s ní naučit pracovat, když je nová, je hodně tekutá a nabírá hodně barvy
- nedodá řasám objem

V drogériích tuto řasenku seženete za cca 250 Kč, ale dá se sehnat i v akci za nějakých 150 Kč. 

A jaká je Vaše nejoblíbenější řasenka? Piště do komentáře.

2 komentáře

  1. V době, kdy jsem si řasy malovala řasenkou, jsem byla nadmíru spokojená se značkou Rimmel London. Až si budu dávat pauzu s umělými řasami, určitě vyzkouším :)
    Nejen, že jsi krásná žena, manželka a maminka, ale jsi i neskutečná blogerka. Baví mě každý článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak jsi spokojená s umělými?:)Jak dlouho je máš?:)

      Moc moc děkuji za zpětnou vazbu, to potěší :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři