Jemný čistící peeling od Manufaktury

Krásný den,

po dlouhé době přispívám dalším článkem, ale bohužel předtím nebyl kvůli stavbě domečku vůbec čas. Dneska to nebude nic jiného než kosmetická recenze :-) .Jedná se o jemný čistící peeling od firmy Manufaktura.

Manufakturu mám velmi ráda a mám od této firmy pár svých favoritů, na které nedám dopustit. Jedním z nich je právě tento peeling.




Peeling je velikosti 160 ml a vydrží opravdu dlouho, protože stačí nanést opravdu trošku. Já ho používám 1-2x týdně spolu s maskou. Jeho cena se pohybuje okolo 170 Kč.

Bohužel patřím ke ,šťastlivcům", kteří byli obdarování citlivou pletí, které nesedne všechno. Mívám sklony k podráždění a červeným flíčkům. Vyzkoušela jsem mnoho peelingu a tento mi sedí ze všech nejlépe. Peeling je určený určitě pro všechny typy pleti.

Ale teď už k samotnému peelingu. Peeling je určen přímo pro citlivou pokožku a obsahuje panthenol a mandlový olej. Právě díky mandlovému oleji dochází ke zmírnění podráždění pokožky a panthenol zase působí na pleti protizánětlivě a hojivě. Tento malý (velký!) zázrak má v sobě extra jemné částečky z namletého bambusu, které pleť nádherně vyhladí, ALE nepodráždí. Zbaví pleť odumřelých buněk, nečistot a mastnoty.Vůbec se nedá přirovnat k takovým těm peelingům, kde se sem tam nachází nějaká čistící perlička, ale tady je těch bambusových částeček opravdu požehnaně. Pleť je po tomto peelingu krásně jemná, přesně jako ,,dětská prdelka":-). Velkým plusem je i to, že moji pleť vůbec nevysušuje, nedráždí a nemám po něm pocit pnutí.

Konzistence peelingu je hustší a částečky opravdu mikro, že mi je ani fotoaparát nezabral :)



Složením mi také velmi vyhovuje, protože je bez přidaných barviv, neobsahuje žádné parabeny, alkohol a jiné nežádoucí látky.



Přestože jeho vůně je jemná a nevtíravá, tak nemusí sedět každému. Mně ale vyhovuje a i kdyby ne, tak bych si ho kupovala, protože důležitější je pro mě to, co s mojí pleti dokáže.

Tento peeling je jeden z mých TOP produktů, bez kterého bych se neobešla a jsem do něj totálně zamilovaná :-).

Zakoupit můžete přímo v kamenné prodejně Manufaktura nebo na https://www.manufaktura.cz/cistici-oblicejovy-peeling-s-panthenolem-a-mandlovym-olejem-pro-citlivou-pokozku/p445033-1/.

Shrnutí:

+ Jemné částečky
+ Nedráždí
+ Složení
+ Pro všechny typy pleti
+ Vhodný i pro citlivou pokožku
+ Nevysušuje
+ Pokožka bez pocitu pnutí
+ Cena

- Pro někoho může být jeho jemná specifická vůně.

A co Vy? Používáte peelingy? Jaký je Váš favorit?






2 komentáře

Pravidelní čtenáři