Podzimní balíček dekorativní kosmetiky od Elnino.cz

Krásný den,

obdržela jsem od Elnino.cz krásný balíček. Myslím, že společnost Elnino.cz nemusím zdlouhavě představovat. Nakupují na něm snad všichni z mého okolí. Jedná se o e-shop, který má i několik kamenných prodejen s parfémy a kosmetikou.



Balíček od Elnino.cz obsahoval tři produkty z dekorativní kosmetiky:
  • Make up báze (podkladový krém) - zn. Artdeco
  • Make up Ageless Elixir Miracle - zn. Max Factor
  • Dlouhotrvající rtěnka - zn. NYX




Make up báze (podkladový krém) od Artdeco

S bázemi pod make up mám docela bohatou zkušenost, protože jsem jich vyzkoušela fakt hodně a ne každá mi bohužel seděla. Když jsem poprvé zkoušela tuto bázi od Artdeca, byla jsem mile překvapena. Nečekala na mě taková ta rádoby silikonová hmota, jak to má hodně bází, ale konzistence i vzhled krému. A to mi vyhovuje! 
Líbí se mi pumpičkový aplikátor, je to mnohem praktičtější a hygieničtější než dolovat bázi z nějakého kelímku. Stačilo si nanést trošku a báze mi krásně pokryla celý obličej. Opravdu mi spíš přišlo, jak kdybych si nanášela krém na obličej. Pleť po nanesení báze byla hebká a rozjasněná. Mimické vrásky byly vyplněné, protože po nanesení make upu se mi nezvýraznily. Tato báze navíc obsahuje amino peptidy, které bojují se stárnutím pleti. Přeci jen už nejsem nejmladší, že :-). Oceňuji, že báze neobsahuje silikony jako tomu je u mnoho jiných. Make up mi s bází vydržel celý den a nebylo nutné si obličej přepudrovat :-). Na tuto bázi jsem již dříve slyšela samou chválu a musím říct, že ani mě nezklamala a jsem s ní opravdu spokojená. Pokud i Vás tato báze zaujala a chtěli by jste si jí také pořídit, můžete tak učinit na stránkách Elnino.cz ZDE.


Make up Ageless Elixir Miracle od Max Factor

Na tento make up jsem měla zálusk už dlouho. Je to můj již druhý make up od značky Max Factor. Líbí se mi na něm, že kromě toho, že plní funkci make upu, tak obsahuje také pečující sérum, které je určeno k boji proti předčasnému stárnutí pleti. Můžete si vybrat ze široké škály odstínů, já jsem pro sebe zvolila odstín č. 55 beige, který se umí krásně přizpůsobit mojí pleti.


Konzistence make upu je sice hustší, ale krásně se roztírá. Při jeho prvním nanesení mě překvapila velmi příjemná vůně. Má za úkol hydratovat, což se mu daří na jedničku,  nevznikají mi totiž po něm nevzhledné šupinky, suchá místečka ani nezvýrazňuje póry. Velké plus je, že mi nezalézá do mimických vrásek. Jeho krytí bych hodnotila jako střední a plně dostačující i pro problémovou pleť. Líbí se mi, že na pleti působí přirozeně a nevytváří efekt masky. A za celý den jsem ho nemusela ani jednou přepudrovat. Ale samozřejmě každá pleť je jiná. Pokud Vám make up padl do oka, pořídit můžete za velmi dobrou cenu na stránkách Elnino.cz ZDE.



Dlouhotrvající rtěnka zn. NYX

Na tuto rtěnku jsem se opravdu těšila. Odstín č. 02 Wine & Dine mě zaujal na první pohled. Je to typická podzimní barvička. Přesně takovou jsem na tohle období hledala. Na výběr však máte velké množství odstínů, takže si každý najde ten svůj.
Rtěnka je nádherně pigmentovaná a barvička překryje rty už v jedné vrstvě. U této rtěnky platí, že přesně jaký odstín vidíte v tubě, takový budete mít i na rtech :-).
Po nanesení na rty je velmi příjemná, je do takové krémovější konzistence, takže se nelepí a hezky hydratuje. Rty po ní nejsou vysušené a jsou pěkně zvláčněné. 
Oceňuji hlavně to, že se nerozpíjí a vydrží na rtech poměrně dlouhou dobu ( pití ze sklenice nebo omylem věnovaná pusa Románkovi než mi došlo, že ji mám na rtech :-D). 
Tato rtěnka je opravdu nádherná a dle mého názoru i kvalitní, takže pokud jste milovnice rtěnek, tahle by Vám určitě neměla chybět ve Vaší sbírce. Pokud Vás tato rtěnka zaujala nebo by jste se chtěli podívat na jiné odstíny, můžete na webových stránkách Elnino.cz ZDE.

Se všemi třemi produkty jsem velmi spokojená, tak jsem si s nimi vytvořila líčení, které můžete vidět na fotkách viz níže.





Na stránkách Elnino.cz ZDE naleznete bohatou nabídku nejen parfémů, ale také dekorativní i pečující kosmetiky. Určitě se na jejich stránky podívejte, protože mají bohatou nabídku produktů za velmi příznivé ceny! :-)

Přeji Vám krásný a pohodový zbytek dne :-).

4 komentáře

  1. Nejvíce ze všech tří produktů mě zaujala rtěnka od Nyxu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu nádherná i ve skutečnosti. Nosíš takové rtěnky?

      Vymazat
  2. Vypadá to všechno moc hezky. Taky se mi ale nejvíc líbí ta rtěnka. Odstín je naprosto nádherný :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, taky se mi ten odstín líbí!Nosíš takové odstíny?

      Vymazat

Pravidelní čtenáři