Zázraky přírody od Renovality

Krásný večer,

měla jsem možnost zkusit další zázračné olejíčky od RENOVALITY, které jsem si zamilovala od první chvíle😊. Testovala jsem následující:
  • TeaTree olejíček
  • Kávový olej
  • Hyaluronové sérum


TeaTree olejíček

Víte odkud se získává TeaTree olejíček? Z lístků australského stromu Melaleuca alternifolia. Vyznačuje se svým protiplísňovým a antiseptickým účinkem. Je vhodný pro každý typ pokožky včetně aknózní.
Líbí se mi, že má opravdu široké využití, takže by neměl chybět v žádné domácí lékárně. Využít ho totiž můžete na různé oděrky, řezné ranky, popáleniny kůže, akné, opary nebo kousnutí hmyzem.  Dá se využít také pro koupele, masáže nebo aromaterapii. Po aplikaci cítíte jakoby mentolovou vůni a jemně chladivý efekt. 
Já tento olejíček využívám nejvíce na pupínky s tím, že ho střídám se Zinkovou mastičkou od Dulcia. Postižené místečko natřu tenkou vrstvičkou na noc. Pupínky jsou druhý den pak zahojenější, zacelenější a rudnutí vymizí. Je to takový můj S.O.S. pomocník 😊.
Druhý způsob využití, který jsem zkusila, mi poradili přímo z Renovality, když jsem byla nachlazená. Nakapala jsem pár kapiček olejíčku do aromalampy. Mnohem lépe se mi pak dýchalo a ucpaný nos dokonce povolil!
TeaTree olejíček je to takový malý zázrak, který bude naším věrným společníkem nejen doma, ale  i na cesty kvůli svému všestrannému využití.


Kávový olej

Tento olejíček obsahuje spoustu enzymů, vitamínů a především vysoký podíl kofeinu. Hodně se využívá jako základ do anti-celulitidových směsí. Aplikovat se dá jak na tvář, tak na celé tělo na problémové partie. Dokáže taky zklidnit ekzematickou pleť, kterou krásně vyčistí a detoxikuje.
Já využívám kávový olej na problémové partie - na masáž boků a stehen, kde mám od porodu celulitidu. Pokožka je po něm krásně hebká a jemně provoněná.Dokonce mi přijde,  že se mi celulitida po dlouhodobém používání na některých místech zmírnila 😮. Olejíček ale nevoní po kávě, jak by se mnozí mohli mylně domnívat, protože se vyrábí ze zelené kávy. Enzymy obsažené v kávovém oleji pomáhají efektivně rozkládat tuk a vyhladit tak nafouklé oblasti kůže. Kávový olejíček je takový můj pomocník nejen na zmírnění již vzniklé celulitidy, ale také jako prevence před vznikem další.


Hyaluronové sérum

Má za úkol hydratovat, osvěžovat a zklidňovat všechny typy pokožky. Má vynikající obnovující účinky a díky svému složení vyhlazuje a omlazuje pleť. Kyselina hyaluronová se vyskytuje přirozeně v pleti a podílí se tak na její struktuře a pevnosti. Tohle sérum má ohromnou schopnost zadržovat vlhkost v pleti, díky čemuž je pleť tak pružná a hydratovaná.
Sérum můžete nanášet ráno nebo večer na odlíčenou pleť, ale také na dekolt a krk. Já nanáším někdy ráno a jindy zase večer. 
Sérum se rychle vstřebává a pleť je po něm krásně do hloubky hydratovaná a hebká na dotek. Vím, že díky tomuto séru pleti dopřávám tu nejlepší možnou hydrataci a péči.


 Tyto olejíčky mě jako vždy nezklamaly. Je to taková moje srdcovka, protože všechny olejíčky od Renovality, které jsem zatím zkusila, jsem si zamilovala! Pokud se chcete podívat na tyto úžasné olejíčky od Renovality, pak můžete mrknout na jejich webové stránky TADY 😊. Dokonce teď mají v nabídce limitované balení třech nádherně zabalených olejíčků, kterým můžete obdarovat nejen sebe, ale třeba i někoho z rodiny nebo kohokoliv, kdo si to zaslouží! V balíčku naleznete Moringový olejíček, olej Růže a Arganový olej. Takové skvělé TRIO, které potěší každou ženu. I já bych si takový Vánoční balíček nechala líbit😊! Takže určitě mrkněte na jejich stránky, protože Vánoce se blížííí a tohle je opravdu vděčný dáreček.

Pěkný zbytek večera!

2 komentáře

  1. Bez Tea Tree ani ránu, vždycky ho musí doma mít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den a zdravím vás, super blog s fajn tipy. Docela by mě zajímalo, zda má Renovality i nějaké prostředky a krémy na péči o kuperózní pleť? Můj manžel s tím má problémy, vůbec nevím proč a nějak se mu to nelepší. Samozřejmě chodí k dermatologovi, ale po jeho prostředcích teda taky žádný velký posun. A on sám tím hodně trpí a sráží mu to sebevědomí, tak bych mu chtěla pomoct. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři