Krásná každý den!

Krásný večer,

dneska bych Vám chtěla trošku představit e-shop Krásná každý den, který založila velmi sympatická paní Míša, která se díky svému chlapečkovi začala zajímat o přírodní kosmetiku, protože pro něj chtěla to nejlepší. Postupně se přes přírodní dětskou kosmetiku přehoupla do přírodní kosmetiky jako takové. A pak už to šlo ráz na ráz a vznikl její krásňoučký e-shop, kde najdete nejen přírodní produkty, ale také poradenství a velmi lidský a příjemný přístup paní Míši.




V e-shopu Krásná každý den se zamilujete snad do všech výrobků a pro mě by výběr produktů opravdu těžký. Nakonec u mě zvítězily následující:

  • svíčka Perníček od zn.  JOIK 
  • hedvábné tělové mléko s kokosovým mlékem zn. JOIK
  • paletka stínů zn. Couleur Caramel

První, co mě na balíčku upoutalo, bylo jeho úžasné balení se snítkem levandule, který si musí zamilovat opravdu každý!

Svíčka Perníček zn. JOIK

Panebože! To bylo první, co jsem vyslovila po otevření balíčku. Protože tahle božská svíčka ho tak nádherně provoněla, že jsem okamžitě dostala vánoční náladu! 



Vonná svíčka značky JOIK mě na první pohled upoutala svým jednoduchým a elegantním designem, který se opravdu hodí do každého interiéru. A ta božská vůně! Cítíte v ní skořici, kardamom, hřebíček, oříšky nebo také karamel. Prostě taková vůně Vánoc, kterou miluje snad úplně každý! 


Svíčka je vyrobena ze sojového vosku a vydrží hořet cca 30 hodin. A musím říct, že opravdu provoní celý náš dům a všechny příjemně naladí na Vánoce, které už ťukají na dveře.
Určitě mám v plánu zkusit ještě další a to třeba vůni horkou čokoláduněžný doteksladké pokušení nebo vanilka a lískový ořech.

Na celou nabídku těchto voňavoučkých svíček se můžete podívat TADY a udělat tak radost nejen Vám, ale třeba i Vašim blízkým😊.

Hedvábné tělové mléko s kokosovým mlékem zn. JOIK

Upřímně - jsem líný člověk na to, abych si mazala pokožku,přestože ji mám dost suchou. POKUD tedy tělové mléko nádherně nevoní. To se pak z lenocha stává poctivý ,,mazač" a ,,čichač"😊. S hedvábným tělovým mlékem s kokosovým olejem to jde ale samo  a mazání si užívám! Obsahuje totiž třeba bambucké máslo, kokosové mléko nebo šťávu z Aloe Vera. 


Tohle po kokosu a ananasu voňavoučké pleťové mléko je stvořeno jak pro mě - hloubkově hydratuje a zmírňuje vysoušení pokožky, na které tolik trpím. Mléko obsahuje také vitamín E, aby moje pokožka byla co nejdéle mladá a Aloe Vera, které moji suchou pokožku hezky zklidní. 
Na pokožce se mléko dobře roztírá, rychle vstřebává a pokožka po něm zůstává hydratovaná, zvláčněná a krásně provoněná!
Na širokou nabídku tělových krémů se můžete podívat TADY.

Paletka stínů zn. Couleur Caramel

Miluji stíny! Nemaluji si stíny každý den, ale především při nějaké příležitosti. Proto zastávám názor, že není třeba mít doma hodně stínů, ale třeba jednu/dvě kvalitní paletky s velkým výběrem. A tato paletka stínů je kvalitní bez pochyby!

Tato krásná paletka obsahuje 12 očních stínů, které jsou v teplých tónech. Stíny jsou vysoce pigmentované  a v certifikované BIO kvalitě. Obsahují karanja olej, bio meruňkový olej, avokádový olej a spousty dalších. Co mě dále na stínech zaujalo bylo to, že stíny jsou v obalu, který je recyklovatelný! Velkým plusem je pro mě i praktické balení na magnet, protože Vám nehrozí, že si ho otevíráním opotřebujete nebo utrhnete. Paletka obsahuje zrcátko, které doma sice nevyužiji, ale někde na cestách se může určitě hodit.
Na této paletce se mi líbí, že stíny, které obsahuje jsou vhodné jak k dennímu líčení, tak i k večernímu líčení. V paletce se nachází jak matné, tak perleťové oční stíny.


V balení naleznete dva pěnové aplikátory, které já osobně nevyužiji, protože mám svoje štětce. Stíny se velmi snadno nanáší, nepráší a s podkladovou bází mi vydrží cca 10-12 hodin. Pigmentace stínů je podle mě dobrá a naprosto vyhovující. 

Všechny stíny v paletce se dají koupit i samostatně TADY. Z těchto barev můžete kromě očních stínů využít barvičky také jako bronzer, tvářenku nebo rozjasňovač. Určitě v budoucnu bude ještě článek na líčení s touto krásnou paletkou 😊.


Na e-shop Krásná každý den se můžete podívat tady KLIK .Najdete tam velký výběr produktů od dekorativní a pečující  kosmetiky přes kosmetiku dětskou až po výrobky do domácnosti.

Užívejte pátečního večera!

2 komentáře

  1. Na tu svíčku s vůní perníčku jsi mě hoodně nalákala. Dnes jsem si na trzích koupila svíčku také s vůní perníčku, takže tu božskou vůni, jak sama popisuješ si dovedu představit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt doporučuji všemi 10ti, protože ta vůně je opravdu božská, připadám si jak nějaký čichač a pokaždý, co jdu okolo si musím přičichnout :-D

      Vymazat

Pravidelní čtenáři