Janssen Cosmetics: Perfect Radiance Make Up a Perfect Cover Cream

Krásný večer,

dneska mám pro Vás recenzi na produkty od Janssen Cosmetics a to přesněji řečeno - na make-upy. Myslím, že tuto recenzi ocení více holek, protože najít dobrý a kvalitní make-up, který pleti sedne, není jednoduché. Samozřejmě je to velmi individuální a co sedne mně, nemusí sednout Vám a naopak. Každá máme jiný typ pleti, jiné nedokonalosti a právě proto nám sedí každému něco jiného. Ale to jistě sami víte😊. Ale teď už dost řečí a jdeme na to😊!






Moje pleť je normální a při výběru make-upu je pro mě důležité, aby se mi po něm netvořily šupinky, kryl tak akorát a nevytvářel efekt masky. To se mi při denním líčení ani nelíbí a působí to na mě dost nepřirozeně a uměle.
Make-up Perfect Radiance mi přišel rovnou ve dvou odstínech a to v odstínu č. 01 a č. 02.  Odstíny make-upů můžete mezi sebou libovolně míchat (v nabídce naleznete ještě další odstíny). Já nyní využívám odstín č. 01, protože teď v zimě jsem světlejší pleti, takže č. 02 si nechávám na léto, až chytnu trošku bronz. Protože odstín č. 2 je středně oranžovo-béžový odstín. 

Musím říct, že odstín č. 01 mi teď v zimě sedl perfektně. Make-up má béžovo-růžový odstín a dokáže se krásně přizpůsobit světlejší pleti. 
Make-up je v bílém balení s pumpičkou, které já osobně mám ráda ze všech nejvíc. Co se mi na tomto make-upu líbí je to, že se krásně přizpůsobí moji pleti. První moment totiž působil na mém zápěstí, že je tmavší, ale po nanesení na pleť přirozeně splynul. Jeho konzistence je tak akorát, ani řídká ani krémová, tak něco mezi.


Oceňuji lehkost make-upu, nemám pocit, že by moje pleť byla po jeho aplikaci nějak zatížena nebo že bych cítila, že mám na sobě masku. Po jeho nanesení je moje pokožka hydratovaná a hebká, nikde mě nestahuje, nevytváří mi nevzhledné šupinky a suchá místa, na které trpím hlavně v okolí nosu ani nezvýrazňuje jemné vrásky pod očima, což je pro mě podstatné. Vzhledem k tomu, jak je na pleti lehoučký, tak kryje docela dost. A pokud máte problematickou pleť, určitě se s ním bude krásně pracovat a podle potřeby ho navrstvíte. Pokud na zafixování použijete kvalitní pudr, vydrží celý den, alespoň mně a to úplně bez problémů😊. A příjemné plus navíc je to, že tento make-up má fyzikální ochranný faktor 15 LSF, pleť pěstí, ochraňuje před volnými radikály a působí zároveň jako prevence proti stárnutí! A to jsou příjemné plusy navíc, no ne?😊

Za mě hodnotím tento make-up na jedničku. Opravdu mi sedl jako ulitý. Ale samozřejmě si to musíte každá vyzkoušet sama, jak Vám sedne a bude vyhovovat😊. Věřím, že ale budete stejně nadšené z toho make-upu jako jsem já😊.



Camouflage jsem obdržela na míru k mojí pleti ve třech odstínech a to č. 01, 03 a 04. Na výběr máte ale ze 6 odstínů, takže si určitě vybere každá z Vás. Camouflage nebo-li kamufláž je typ maskování, které slouží k zakrytí různých vad pleti jako jsou například kruhy pod očima, červené žilky, jizvičky, pigmentové skvrny, zarudnutí kůže nebo pihy. Kamufláž dokáže tyto problémy hravě zakrýt a s ostatními odstíny se dá skvěle míchat, aby se dosáhlo co nejlepšího odstínu k zakrytí potřebného nedostatku. 



Odstín č. 01 - je čistě bílé barvy, nanáším ho jako úplný podklad nebo ho smíchám s ostatními barevnými odstíny

Odstín č. 03 - je oranžové barvy 

Odstín č. 04 - je základní, tělové barvy 

Na fotce můžete vidět odstíny v pořadí za sebou a to č. 01, 03 a 04.

Níže můžete vidět, jak jsem zamaskovala na hřbetu ruky černou tužku na oči. Postupně jsem vrstvila. První jsem vklepala bílý odstín č. 01, poté přidala trošku odstínu č. 04 a na závěr odstín č. 03. Odstíny můžete mezi sebou buď smíchat a nebo vrstvit na sebe jako jsem to udělala já. 
 A výsledek můžete vidět na fotce! Jsem opravdu nadšená! Protože ta krycí schopnost je úžasná a pokud si s vrstvením trošku pohrajete, dokáže zakrýt cokoliv😊. 

Kamufláž jsem zkoušela i na svoje mírné kruhy pod očima a poradila si s nimi jedna dvě! Navíc vydržela po celý den a držela jako přibitá, takže já hodnotím tento produkt na 10000% a doporučuji všemi dvaceti😊!

A co Vy? Máte zkušenost s těmito produkty? 😊

2 komentáře

  1. Značku vůbec neznám, slyším o ní poprvé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelčo, je to kosmetika, která se využívá hlavně v kosmetických salónech, takže se nejvíc člověk s toutou kosmetikou setká právě tam :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři