Testování příchutí od SodaStreamu

Krásný den,

jak moc dobře víte, nejradši mám SodaStream bez příchutě nebo s kousky ovoce❤. Avšak můj manžel je pravý opak - ten si naopak téměř vždy dochucuje příchutěmi. A nejlépe čím sladší, tím lepší😁.

A protože jsme obdrželi několik příchutí, tedy spíš manžel, řekla jsem si, že ochutnám s ním a sem tam si domácí perlivou vodu trošku zpestřím😊. Ještě musím dodat, že jsem si ochucovala příchutěmi pouze mírně, nemám ráda přeslazené vody totiž. Naopak můj manžel příchutěmi opravdu nešetří😅. Ještě, že máme každý svoji láhev, protože z jedné bychom fakt pít nemohli😂.


Byla jsem hrozně zvědavá na limitku Tropical Bali a Tropical Rio😊. Tropical Bali je kombinace ananasu a kokosu, avšak kokos bych řekla, že je mnohem intenzivnější než ananas. Tropical Rio je zase příchuť manga a kokosu, opět více cítím kokos, ale to mi vůbec nevadí😊.
Manžel zkoušel tyto dvě příchutě taky, ale moc mu nejely, to víte chlap. Je fakt, že si myslím, že tyhle dvě příchutě ocení spíše ženy😊. Se mnou je zkoušela i kamarádka moc nám oběma chutnaly😊. Myslím, že by se při nějaké příležitosti daly skvěle smíchat i s alkoholem a míchaný nápoj by byl na světě. Ale to jsem nezkoušela😊 .  Je to opravdu povedená limitka.


Borůvková příchuť patří mezi moje absolutní favority. Navíc je slazena přírodními cukry a obsahuje vitamíny B3, B6, D a E3. A hlavně je výborná! Chutná mně i manželovi😊. Když tak nad tím přemýšlím, je to ještě s malinovou jediná příchuť, která nám chutná oběma, protože jinak máme asi jiné chuťové buňky😂. Ale to nevadí, aspoň se o příchutě ,,nepereme"😂.


Pomerančovou příchutí si ochucuji domácí perlivou limonádu jenom maličko, stejně tak jako ostatní příchutě. Manžel se toho ale nebojí a když jsem ochutnala od manžela jeho slaďárenskou verzi, musím říct, že mi dost připomínala Fantu😊.

Jak jsem již psala výše, malinová příchuť si našla stejnou oblíbenost jak u mě, tak u manžela. Takže nám ubývá docela rychle😊. Je to taková ta příchuť, která prostě bude chutnat všem podle mě 😊.


Mezi takové neobvyklé příchutě podle mě patří příchuť tonic, cola a energy.

 Příchuť tonic pije jenom manžel a moc mu chutná. Je téměř k nerozeznání od klasického tonicu. Já tonic nemám odjakživa ráda, takže aspoň má manžel více pro sebe😊.
Já mám zase pro sebe více příchuti coly, protože tu si manžel sice dá, ale málo, protože celkově colu moc nemusí. Je to pro mě jediná příchuť, kterou si ochucuji v normální míře a tedy více na sladko. Zkoušela jsem si dát napoprvé méně příchutě, ale to opravdu není dobrý. Prostě cola musí být cola a pořádně sladká!😁 A tahle je fakt výborná😊.
Příchuť energy je manželova oblíbená, protože nejen, že mu chutná, ale díky obsahu kofeinu mu dodá energii a nabudí ho. Obzvlášť, když manžel přijde po 25ti hodinové směně z práce, tak může pak lépe fungovat, protože nechodí spát po práci.  Příchuť energy si dělá poměrně často na rozdíl ode mě. Já jsem totiž z těchto příchutí vyléčená z dob mých vysokoškolských let, kdy při zkouškovém to u mě frčelo jak na běžícím pásu, za to teď nemůžu energeťák ani cítit😕.



Ještě bych ráda vyzkoušela příchuť ledový čaj nebo nějakou koktejlovou příchuť, ty mě lákají 😊.

Myslím, že pokud máte rádi ochucenou domácí perlivou vodu, tak si určitě každý najde svoji příchuť, která se stane jeho oblíbencem😊.




4 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Ale neeee, to vůbec :-) Třeba si ho pořídíš, na léto je to skvělé!:-)

      Vymazat
  2. Soda stream jsme kdysi měli doma, ale teď jsem si za poslední dobu zvykla pouze pít vodu nebo vodu s citronem, takže jsme ho dali pryč :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dříve pila sladké limonády a coly aspoň od těhotenství, takže SodaStream je pro mě ,,záchrana" :-) Jinak vodu s citrónem miluji v létě :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři