Krásná během 5 minut s theBalm

Krásný den,

produkty od theBalm naprosto zbožňuji a dám za ně klidně obě ruce do ohně💓. TheBalm je legendární kosmetika z USA na které je mi nejvíc sympatické to, že je velmi kvalitní, neobsahuje parabeny, není testovaná na zvířatech a ty jejich originální RETRO obaly s ještě lepšími názvy, to je prostě něco skvělého, co si musí prostě zamilovat každý💓.

Dnes bych Vám chtěla představit jejich tři produkty, které jsem si zamilovala od prvního okamžiku💓.



Mary - Lou Manizer - rozjasňovač, zvýrazňovač a oční stíny


Tento rozjasňovač jsem si opravdu zamilovala od první aplikace💓. Je určen pro všechny odstíny pleti, takže jestli jste bledulky nebo snědší pleti, je to jedno - bude slušet všem💓.


Musím říct, že už při otevření jde vidět, jak nádherně odráží světlo a co teprve při nanesení, to je pastva pro oči a musím říct, že jsem nikdy tak úžasný rozjasňovač neměla😊. Nanáším ho nad lícní kosti, na špičku brady, nad ,,srdíčko" nad horním rtem, na čelo, do vnitřních koutků očí a pod obočí😊. Použít ho ale můžete i jako decentní oční stíny😊. Můžete s ním také jemně poprášit svůj make up pro rozjasnění Vašeho looku.


Vyzdvihnout kromě kvality samotného rozjasňovače, musím také jeho výdrž, která je opravdu od rána do večera - drží jako přibitý💓. Podle mě je tento rozjasňovač nezbytnost, která by neměla v kosmetické taštičce chybět žádné ženě💓.




Meet Matt(e) - tekutá matná rtěnka


Už jste potkali Matt(a)? Že ne? To je obrovská škoda, já totiž jo😀. Musím říct, že tuhle matnou rtěnku v odstínu Chivalrous jsem si zamilovala! Můžete si ale vybrat z 18 odstínů, takže si každá žena přijde na své😊. 


Tato rtěnka je opravdu vysoce pigmentovaná, již po jedné aplikaci máte na rtech krásnou barvičku. 💓Naprosto jednoduchá aplikace pomocí pěnového aplikátoru a během chvilky máte na rtech krásný odstín, který navíc vydrží neskutečně dlouho😲. Já si aplikuji 2-3 vrstvy a musím říct, že rtěnka mi vydrží i když pusinkuji Románka a to, aniž by měl na sobě můj obtisk, zvládne i pití a nějaké to jídlo, takže já jsem opravdu nadšená💓. 


A ta božská vůně vanilky a máty je prostě k nakousnutí! Na rtech kromě dlouhé výdrže a neobtiskávání se, nelepí ani nevysušuje rty😊. Za mě obrovský palec nahoru a z ruky ji už nedám, NIKDY! 😍 Určitě mám zálusk ještě i na jiné odstíny, nejlépe všechny hihi😀💓.



Cheater! objemová černá řasenka

Wow, wow, wow! Na řasenky jsem ulítlá a tato se stala mým dalším favoritem😍. Obsahuje Panthenol, který řasy posiluje a navíc neobsahuje žádné parabeny. 


Se spirálovitým kartáčkem se mi velmi dobře pracuje a během chvilky jsou moje řasy černé, poctivě rozdělené, nebesky dlouhé a zahuštěné!



 Přesně jak vypovídá její název, je to takový ,,Podvodník"😍. Řasenka mi vydrží v pohodě až do večera a nedrolí se, což je pro mě velké plus😊.

Na následujících dvou fotkách jsem nalíčena všemi třemi produkty💓.



Tak co na tyto produkty říkáte?Já jsem z nich přímo nadšená!💓 

Já značku theBalm miluji a je to taková moje srdcovka💓. Určitě se můžete těšit v budoucnu na více recenzí od této úžasné značky💓.

4 komentáře

  1. Krásné produkty, všechny!! Od značky The Balm mám zatím jen jeden produkt a to právě ten rozjasňovač Mary - Lou Manizer a miluji ho. Žádné mé líčení se bez něj neobejde. Vytvořila jsi s produkty moc pěkné líčení. Zamilovala jsem se do tekuté matné rtěnky, ten odstín, ach bože!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že se líčení líbí! Já se do jejich produktů zamilovala až po uši! A rtěnka je dokonalá, chci zkusit více odstínů :-)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři