Kabelka Laura Ashley z eshopu BigBrands.cz

Krásný den,

před nedávnem jsem se zamilovala do kabelky, kterou mám z eshopu BigBrands, který díky spolupráci s externími dodavateli nabízí známé i méně známé úlovky za nižší ceny😊. Každý den na jejich stránkách běží nové, časově omezené kampaně a musím říct, že vždy je z čeho vybírat a hlavně za super ceny😊. 

Díky tomuto e-shopu jsem poznala i méně známé značky, které mají opravdu krásné výrobky, takže je třeba neuvidíte na každé třetí ženě, kterou potkáte na ulici a to je podle mě super😊. A jedním z těchto výrobků je i kabelka, kterou Vám chci dneska ukázat, protože to byla láska na první pohled💓. Na jejich stránkách ji ale už nenajdete, protože jsem si ji pořídila v rámci již zmíněné kampaně😊. 


Kabelka, kterou jsem si vybrala je značky Laura Ashley, která byla zlevněná ze 4 231 Kč na 1399 Kč 😊. Kabelku jsem vybírala nejen podle vzhledu, ale chtěla jsem, aby byla na crossbody, což je pro mě ke kočárku nejpraktičtější a také, aby se mi do ní vešla moje větší peněženka😊.  Moje favoritka tohle vše splnila, takže nebylo nad čím váhat😀💓.



Tato krasavice je ve skutečnosti v takové starorůžové barvě, na fotce to trošku zkresluje a vypadá tak do béžova😊. Má odepínatelný a nastavitelný popruh a zapínání na magnetku, což je nejen elegantní, ale také rychlé😊. Zajímavostí celé kabelky je ozdoba s třásněmi, která, když mě třeba jednou omrzí, jde šikovně schovat a podsunout do kabelky😊.
Zdroj: www.bigbrands.cz

Kabelka kombinuje lesklý a sametový materiál - 100% polyvinyl Saffiano kůže😊. Právě díky kombinaci lesklého a matného materiálu je kabelka velmi zajímavá a netradiční😊. 

Když mi kabelka přišla, byla jsem velmi překvapená, že odpovídala přesně obrázku ba ne, byla ještě mnohem krásnější💓.


Pokud objednáváte výrobek z kampaní a ne ten, který mají skladem, je pochopitelné, že je tam delší doba dodání, kterou však vždy uvidíte u daného výrobku😊. A musím říct, že doba dodání byla dodržena úplně přesně!
Mně osobně delší doba dodání nevadí, většinou na to nespěchám a aspoň se mám pak na co těšit😊.

Už se těším na další věci z tohoto eshopu, je to jako droga, protože každý den s napětím očekávám a prohlížím všechny probíhající kampaně😀💓. 

Určitě na eshop BigBrands mrkněte a stanete se stejnými závisláky jako já😊.





2 komentáře

  1. O e-shopu čtu po druhé a vypadá hodně dobře. Budu muset omrknout jeho nabídku, protože jak botky, tak i kabelka jsou krásné kousky!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni :-) ! Já jsem si tam teď zase vybrala :-D Jinak botky mám už asi tři roky akorát teď jak jsem na mateřské je už tolik nevyvětrám :-D

      Vymazat

Pravidelní čtenáři